Lilypie Third Birthday tickers

söndag 26 april 2009

Hemtenta

Nu i veckan har jag hemtenta, tror det kan bli tufft att hinna med det mellan jobb, möte, träning, sista april, middag med kompisar... Typiskt att allt ska hända samma vecka!

Nä, nu ska jag försöka vinna lite pengar på poker!

//Sara

Härnösandsveckan i bilder



Johanna körde sista gången v. 16.... *snyft*
Trodde detta var Annas sista kör-vecka, men det blir nog v. 23 med!
Johanna och Anna i bilen på väg från IKEA och Birsta
Catharina och Johanna bak i bilen, Johanna ser gladare ut på det här kortet! =)

Jag i bilen från IKEA...
Funderar över om det har varit ett hus mot den väggen förut? =)
Utsikten från stugan vi bodde i den här veckan.
I den lilla gula stugan bodde jag, anna och anna v. 17.
Så här hade vi det i rummet som jag och Anna S sov i.
Bild från vår vin/grupparbeteskväll... =)


En ganska udda och ful tavla i Johannas och Catharinas lägenhet... ;)

KRAMIS!!

fredag 24 april 2009

Skoj!

Nu har vi bokat vår resa till Prag!!
Jag har anmält mig till Vårruset i Sundsvall!

Lite saker som händer framöver:
  • Klassfest 9maj
  • Vårruset 2juni
  • Examen 5juni
  • Prag 2-5juli
  • Vansbrosimningen 11juli
  • Lidingöloppet 27september

Hade iaf en toppenvecka i Härnösand, känns lite tråkigt att det bara är en gång kvar där, jag kommer nog kanske fälla en tår eller två på examen, inte för att jag tar examen utan för att jag kommer att sakna alla... =( Jag tog många kort den här veckan, men lägger ut dem i ett senare inlägg.

Kramar!

onsdag 22 april 2009

Miss Li - All I Need Is You

Musik jag blir glad av!!

Prag

Tycker det verkar vara en väldigt fin stad!

Härnösand

Nu är jag i Härnösand, en rätt bra vecka, det känns bra att vara här! Näst sista gången!!!
Igår lämnade vi in vår uppsats så nu är vi kvitt den, bara att vänta och se vad man får för betyg... =S

Idag ska vi beställa en resa till Prag! Återkommer med information om den sedan!!

KRAMIS!!!

söndag 19 april 2009

Fredags

Fredagen började med att Anna kom hit och vi handlade lite och sedan pluggade vi en stund. Johanna kom runt 15 och då började vi dricka lite alkoholhaltiga drycker... Här kommer lite bilder från kvällen:


Sushin var supergod, från stället mittemot arbetsförmedlingen, kommer aldrig ihåg vad det heter...














Brukar aldrig äta med pinnar, eftersom jag inte kan, men efter lite guidning och testat lite olika varianter så gick det superbra!

Här ger sig Anna på sina egna saker =) Sist hon bodde här hände en lite olycka med ytterdörren, den här gången kände hon för att ge sig på balkongdörren =D

Vi åt och drack gott!


Fixningen av frukten resulterade i en "svår" skada på ett av mina fingrar...


En del SingStar blev det och jag vann inte en endaste gång, det säger ju hur kass jag är, men skoj är det!

Anna och Johannas försök att tända cigaretterna på min balkong, i storm, därav varför de har krupit ihop i små "bollar"... =)
Tack flickor för kvällen!
Övriga helgen har varit toppen, och ikväll packar jag för Härnösand, NÄST SISTA GÅNGEN!!!
Kramis!

lördag 18 april 2009

Har ljugit i en arbetsansökan!

Sitter och skriver arbetsansökningar på morgonen och skickar iväg några och när jag ska skicka iväg den sista så ser jag ett fel....Även fast jag läst igenom den ca. 4 ggr på 30 min. Jag har skrivit att jag är 25år..Så är det ju inte längre. Inget stort fel och inget som har någon betydelse, men jag har alltid trott att de som är äldre än mig och måste fundera då man frågar dem om deras ålder bara har gjort sig till, MEN DET ÄR INTE SÅ!! Det är faktiskt inte så lätt att komma ihåg!

Nu ska jag diska!

//Sara, 26år

fredag 17 april 2009

Idag!

Nu har jag precis ätit frukost efter en promenad, en promenad som började med glädjen över att ganska många gator nu är sopade och man slipper allt grus, och som slutade med snö och blåst! Jag vill ha sommar nu, det räcker med snö!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen kommer Anna. Vi ska handla lite inför kvällen sen göra några ändringar på uppsatsen, köpa sushi. Sen kommer Johanna och vi tre ska umgås, äta, dricka lite alkohol och sjunga sing star! Tror det kan bli en bra dag/kväll!!


Återkommer med bilder och text från kvällen!

KRAMAR!!

torsdag 16 april 2009

Känner mig redo

Idag har jag hälsat på där jag ska göra min VFU, vilket är på samma skola som tidigare. Det var skönt att komma dit och veta hur det fungerar där redan, samt gå igenom mina uppgifter jag har under de två veckorna jag ska vara där.

Sedan hälsade jag på farmor och åt lunch där, tog en promenad hem, städade lite och läste klart världens tråkigaste bok: Från miljöpolitik till hållbar utveckling.
Nu sitter jag bara och trivs i min lägenhet, jag är så nöjd med den just nu, trivs så himla bra, allt är toppen med den!!

Här är en länk där man samlar poäng och så småningom kan få gratis kläder, jag har hört att den ska fungera så jag tänkte ge det ett försök. Gör det du med! Vad har du att förlora?! =)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=171373

//Saris

onsdag 15 april 2009

Gårdagen

Igår var vi iväg och var opponenter samt fick vår egen uppsats examinierad, och båda sakerna gick super! Har några små ändringar på uppsatsen att göra, men det går nog fort!
Så skönt att tiden med uppsats nu är över!

Jag hann precis kliva upp imorse och dra på mig lite kläder så ringde det på dörren 8.15, jag övervägde att skita i att öppna, men tänkte att det kanske var något viktigt... Det var iaf från en närliggande golv-firma, de skulle kika på mitt parkettgolv i vardagsrummet. När jag flyttade in klagade jag på att golvet började släppa lite vi balkongdörren. Så han kikade på det och sa att han skulle säga till Akelius att jag borde få ett nytt trägolv. Först kände jag glädje över ett nytt fint golv, sedan tittade jag på min soffa och kom fram till att den är för stor och för tung för att få ut ur rummet. Den är ihopskruvad i rummet. Så där är väl bara att skruva isär den då...

Nä, nu ska jag ta och tvätta och sedan iväg på ett spinningpass! =)

KRAMIS!!

måndag 13 april 2009

Påsken

Hej.

Jag har inte haft någon lust eller energi på att uppdatera här under helgen, men det har nog gått bra ändå =)

Här är en bild på kycklingen som mormor fick:




I fredags var jag, Jessica och Anders i badhusparken, på BodaBorg och åkte lite bil, väldigt trevligt!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen som innehåller kanske den viktigaste delen av hela den 3.5åriga utbildningen jag går, nämligen examinationen av vår uppsats....
NATTI!!

onsdag 8 april 2009

Sjuk.

Idag vaknade jag och orkade egentligen inte gå till jobbet för jag var dunderförkyld och mådde dåligt, men jag gick iväg och dagen blev rätt ok även fast jag kände mig hängig. Vi pysslade lite och jag fick alla de yngre barnen, eller alla under 5 år, att göra en kyckling. Jag tog kort på min, men har sladden till kameran i stan så jag kan inte lägga in den idag, jag gör det en annan dag. Jag gav iaf min kyckling till mormor, det var länge sedan jag gjorde något pyssel som jag gav bort, kanske på mellanstadiet... Men hon blev glad =)





Nu har jag gått på lov, ska inte jobba förrän tisdag v. 18, det känns skönt. Trist bara att jag inte är ledig, jag har ju den här j-la skolan! Men det här är sista påsken jag pluggar!








Tänkte visa mitt fina hopprep jag vann på byakampen i vintras:



KRAMIS!!

tisdag 7 april 2009

Blir man ett år äldre på EN dag?

Nä, det tycker inte jag, jag känner mig inte ett dugg äldre än igår =)
Jag har iaf haft en bra dag, förutom ganska mycket stress på jobbet.
Jag satt och pratade med ett barn:
Barnet: Hur många år blir du?
Jag: 26.
Barnet: Då går du snart i pension.
Jag: Ehh...Nä... Jag har JÄTTEMÅNGA år kvar.

Tror jag mest försökte övertala mig själv där att jag inte var så gammal... =)

Idag har jag även hunnit med att plugga lite och just nu sitter jag och är sur över att det inte visas något bra på tv:n på min födelsedag!


KRAMAR!

måndag 6 april 2009

Vilken dag...

Den här dagen har varit helt extrem... Superjobbig, men nu är den över och det är skönt.

Har simmat nu på kvällen, det var riktigt skönt, men lite för mycket folk för att det ska flyta på (ordvits) =)

Nu ska jag njuta av kvällen tillsammans med cityakuten samt njuta av att vara 25år!

Kramis!

torsdag 2 april 2009

Miss Li "Oh Boy"

En låt, som iaf jag, blir glad av!

Lekt med döden

Idag fick jag massage genom jobbet. Vid första tillfället var det lite massage men mest rådgivning. Jag berättade att jag hade lite ont i nacken ibland och har svårt att träna axlarna utan att få ont. Så hon kollade mina bens längd, rörlighet i axlarna och nacke, ryggrad m.m. Jag var tydligen lite sned i axlarna och hade starkare bröstmuskler än ryggmuskler vilket gör att jag drar fram axlarna lite och detta kan göra att jag får ont i nacken. Så nu har jag fått några övningar jag ska göra för nacken, samt att vi har kommit överens om att det är vissa axelövningar jag ska undvika ett tag framöver för att undvika att få inflammation i muskeln. Jag ska på massage på tisdag igen, då ska hon jobba lite ytterligare med min nacke.

När jag gick från jobbet idag gick förbi på affären och handlade lite, köpte även choklad, 4st för 20kr, men på vägen hem fick jag så dåligt samvete över att jag köpt dem så jag gav bort chokladen till övriga familjemedlemmar...

Idag åt jag kycklingsoppa, supergod, men mamma frågade om det var ok att det var kronfågelns kyckling i, jag sa först att det nog inte är någon fara, men sedan när jag satt och åt så tuggade jag varje liten kycklingbit typ 20 ggr, så man kan nästan säga att jag lekte med döden =S

Efter maten har jag läst igenom uppsatsen vi ska opponera på, den är intressant, men har ganska många brister, vilket gör att det blir lättare för oss att komma på förslag till förbättringar, vilket är skönt.

Och det blev ingen promenad som jag hade tänkt, kanske skulle ha ätit choklad iaf, då hade jag nog tagit mig ut på en promenad...


Kram