Lilypie Third Birthday tickers

måndag 29 juni 2009

Tyvärr...

... så blir det inte så mycket uppdaterande nu för tiden...
Vädret är toppen, solen skiner och jag bränner mig i solen varje dag på jobbet! =)
Imorgon ska jag mest troligt springa Offerdalsmilen, den kortare varianten. Sen på onsdag åker vi till Sthlm och vidare till Prag på torsdag, jag ser verkligen fram emot det! Kommer hem på söndag, jobbar tisdag och onsdag, åker ner mot Vansbro på fredagen, kommer hem på söndag, på måndagen kommer Robin och Andreas, sen är jag ledig ett tag! =)

Nä, nu ska jag ut i solen och spela lite spel med några barn!

Kramar i massor!!

måndag 22 juni 2009

Nu var det...

... ett tag sedan jag skrev igen. Men eftersom jag är i änge hela veckorna så har jag ganska mycket annat jag vill hinna med när jag är i stan på helgerna.

Idag har jag iaf varit på Forex och växlat lite pengar till Prag resan som inte är allt för långt bort nu. Nu ska jag ta och packa inför ytterligare en vecka i Änge, men ska även ta fram sådant som jag ska ha med mig till Prag, för efter idag så kommer jag just inte ha mer än några timmar hemma i lägenheten innan vi åker, så jag ska förbereda lite idag så går det snabbt sen.

Funderar även på om jag ska springa Offerdalsmilen 30/6, fast den kortare sträckan. Jag tror att om det är rätt ok väder så kommer jag att göra det...

Kram!

fredag 12 juni 2009

Nu...

...händer det grejer. Jag skrev om något jag skulle göra i måndags, detta var en arbetsintervju på en förskola på frösön.
Jag åkte dit och fick en rundtur av min ev. kommande kollega på hela förskolan och fick träffa all personal och träffa de som arbetar på den avdelningen där jag isf skulle börja. Det kändes bra och intervjun tyckte jag kändes bra, kände mig glad bara att ha fått komma på en intervju av 50! behöriga lärare/förskollärare då de bara skulle anställa en pedagog. Iaf så kändes intervjun toppen och även de tre som satt med på intervjun sa att det såg lovande ut och en sa till och med att rektorerna var TVUNGEN att anställa mig =)
Dagen efter ringde rektorn och sa att personalen på förskolan ville ha mig och även de! Så då fick jag lite att fundera på eftersom jag var erbjuden en tjänst på förskolan i Änge också, förskolan som jag har lärt mig allt jag kan på och verkligen älskar alla där, barn, föräldrar och personal! Men efter löneförhandlingar, många tankar och mycket prat så bestämde jag mig för att hoppa på jobbet på den nya förskolan. Jag hörde av mig till två jag arbetar med och berättade mitt beslut, av en fick jag ett sms tillbaka där det stod: Hej Sara! Grattis till ditt nya jobb, barnen och arbetslaget där kommer att få en fantastiskt fin och duktig pedagog! Arbetslaget där får en enormt stor tillgång genom att de får dig dit. Det är en stor sorg i hjärtat mitt att vi mister dig! Det låter kanske dramatiskt, men det är så jag känner, samtidigt så glädjer jag mig med dig, kul att få se något nytt och även ha jobb där man bor. Tack för att du skrev meddelande till mig! Jag kommer verkligen att sakna dig. Kram från mig
När jag läste detta så var det inte långt ifrån tårarna, jag tror att det kommer bli väldigt jobbigt att sluta... Jag jobbar iaf juni ut och är ledig i juli, ska gå bredvid på det nya stället i slutet av juli och börjar i augusti. Det känns väldigt skoj, men samtidigt sorgligt. Jag kommer att sakna alla på förskolan i Änge.

I helgen ska jag iaf ta det väldigt lugnt, sitter med en cider nu tänker på allt och inget. Felicia har precis varit här, vi har pratat om hennes frankrikeresa och om våra lopp vi har anmält oss till i år, de ligger inte så långt bort nu... Jag måste börja träna mer och köpa mig en våtdräkt. Men det blir nog nu när skolan är slut, träningen alltså, känns som jag har hur mycket ledig tid som helst nu när jag inte pluggar!

Kram!

måndag 8 juni 2009

Måndag!

Idag är min första riktigt lediga vardag!! Skolan är slut och jag är ledig från jobbet. Jag har varit ut och sprungit, jag tvättar och har städat.
Nu ska jag snart iväg på en sak, meddelar en annan gång vad det gällde =)

//Sara

söndag 7 juni 2009

EXAMEN 5/6-09

Veckan började med Vårruset i sundsvall. Jag sprang ca. 3.5km av 5, vilket jag är väldigt nöjd med då jag var väldigt förkyld och hade nästan ingen röst.

Det var massor med sponsorer i målområdet på vårruset, där fick vi massor av saker, bland annat: Flingor, schampo, balsam, tvål, strumpor, två DVD-filmer, hårspray, ansiktsrengörning och massor av fler saker.

På torsdagen hade vi vår sista skoldag som firades med glass på McDonalds och på kvällen var vi ut och åt middag med några tjejer ur klassen.



På fredagen var självaste examensdagen! Tårta och vin till frukost/lunch. Gruppfoton och träff på skolan med sång och musik, även en del alkohol. Sedan var det kyrkan och diplomutdelning!






Så här i efterhand måste jag säga att det har varit 3.5 fantastiska år! Jag har lärt känna massor med trevliga människor, men framför allt fyra stycken, Anna, Anna, Johanna och Catharina, det är även de jag kommer att sakna mest, men jag hoppas att vi fortsätter att umgås. Tre av dom ska jag ju till Prag med i Juli, så än är det inte riktigt slut med dem! =) Men Anna E. ska inte med till Prag, henne kommer jag sakna massor, men jag får väl hälsa på i Stockholm och hon får höra av sig när hon är till Östersund!
Jag har nog inte riktigt förstått att det är slut än, men jag blir lite tårögd varje gång jag tänker på det, jag saknar redan skolan lite...
Det blev massor med bilder här, men det gör inget! =)
Kram!

måndag 1 juni 2009

Sjuk...

Jag har gått och blivit sjuk... Jag känner mig inte så sjuk, men jag har lite hosta, är täppt och har absolut ingen som helst röst, så det känns ju inte så bra inför vårruset imorgon. Funderar på om det är någon slags pollenallergi?

Dagen är iaf ganska späckad...
Kl. 10 ska jag tvätta, under tiden jag tvättar måste jag på apoteket, sedan runt 13 ska jag, felicia och jessica köpa något till Henke i inflyttningspresent, sedan ska vi dit, efter det besöket är det bilbingo som gäller, jag hoppas på att vinna massor, ja skulle verkligen behöva det nu...

Nä, nu ska jag ta och riva ur sängkläderna så jag kan tvätta dom och bädda i nya!

Kramis!!