Lilypie Third Birthday tickers

lördag 29 augusti 2009

Lördag

Idag var jag på stan med Jessica och shoppade loss. Det blev två t-shirtar, ett par jeans, en parfym och en vind/vattentät löpdress. Kanske kommer kort på mina inköp någon gång =)
Jag provade iaf min nya dress när jag var ute och sprang idag, den var superskön, tror den och jag kommer att trivas tillsammans! =) Det gick för övrigt väldigt bra att springa idag, sprang både snabbare och längre än vad jag gjorde sist, så nu känns det roligare att springa imorgon.

Vad är det föresten med butiksbiträden som hjälper en när man provar kläder, känns som de säger att ett plagg sitter snyggt bara man får på sig det, även om det inte är så... Det kändes iaf så när jag provade jeans idag. Vissa av jeansen såg verkligen hemska ut, men hon bara log och sa att de passade jättebra! Hmm...

Ikväll ska jag ut och äta med Jessica x2, Johan och Anders, det ser jag fram emot, tror det blir supertrevligt och gott!!

Kramis!!

tisdag 25 augusti 2009

Fullt upp...

Den här veckan är det fullt upp, vet inte alls när jag ska hinna med att träna?
Idag var jag till farmor och åt middag och hade superduperträningsvärk= Ingen träning idag. Imorgon har vi möte till 19.30 vilket betyder att jag är hemma en timme senare, på torsdag ska jag träffa Anna och Johanna och äta sushi med dem, då hinner jag inte heller träna, så förutom promenaderna hem så får det bli träning i helgen. För jag skulle ha sprungit iaf två gånger till den här veckan, för än så länge så var det bara igår morse det blev lite sprungit.

KRAM!

måndag 24 augusti 2009

Morgonträning

Klev upp strax före kl. 6.00, var på Fristilen 6.15 och körde lite styrketräning och sedan ett intervallpass på löpbandet. Det är så skönt att ha tränat på morgonen, då är det gjort, inget man ska försöka få in i schemat senare under dagen.

Stängningen idag gick bra, det kändes skönt. Tog en promenad hem för att rensa huvudet, det gör jag alla dagar, det är så skönt att få lite luft, även om vi är ute 75% av dagen, så är det annorlunda när jag får lite "ensamtid" ute.

Snart har jag en date med tvn och Lipstick Djungle!!


//Sara

söndag 23 augusti 2009

Glömde

att jag har jobbat lite idag också, förberett mig inför SPKH som jag ska vara med på imorgon på jobbet, det står typ för "Specialpedagogisk kompetenshöjare(kunskapshöjare)". Jag tror det står för något liknande iaf, hörde det en gång och har glömt efter det... =S
Det är iaf en träff jag ska vara med på imorgon, det känns lite sådär eftersom jag inte har arbetat på förskolan så länge och inte har så mycket att säga om frågan vi ska diskutera, men det blir nog bra.
Ska även ha min första stängning imorgon, gruvar mig lite, men det blir nog bra.

Har kanske fått en del gjort idag iaf... =)

Tjabba!

Har lyckats fördriva en hel söndag utan att göra något speciellt. Skulle gå på gymmet i morse, men när jag kom dit fungerade inte mitt kort, så det blev en joggingrunda istället, som gick rätt ok, tror det kan bero lite på vädret, allt känns mycket lättare då det är fint väder, sprang iaf i 40 minuter, ska göra det några gånger till och sedan förlänga tiden. Mitt under joggingturen ringde Frida från Fristilen och sa att hon sett att jag försökt ta mig in och att de kanske lagt in fel kod till mig, men hon fixade det över telefon, GRETT!! Kom precis på att de som har Fristilen heter Frida och Stina, tror jag, kanske därav namnet Fri(da)Sti(na)len...Kanske... =)

Sedan städade och diskade jag lite, tog en promenad i det fina vädret, läste väldigt mycket i min bok (Den jag ville ha, av: Sheila O´Flanagan), en väldigt bra bok! En annan bra författare är Jane Green, har nyss läst tre böcker med henne och dom är superbra. Har lånat alla dessa böcker av min vän Jessica, de är i pocketformat, jag gillar att läsa pocket, de är smidigare på alla sätt, lättare, tar mindre plats och smidigare att läsa om man vill ligga ner och läsa.

Käkade pizza till middag, det hade jag gjort mig förtjänt av efter alla min träning i helgen. Ska iväg och träna imorgon innan jag börjar jobba eftersom det inte blev något gym idag, tror även jag lägger till lite löpband när jag ändå är där, börjar ju inte jobba förrän 9.00 och har ju tillgång till Fristilen från 6.00, så det borde jag ju hinna med. =)

Bjuder på en bild från mina lata hängmattedagar i Änge. Jag hade knutit ett snöre i gräsklipparen som jag kunde dra i så hängmattan gungade lite =)
En "ful-bild" på mig under surströmmingsmiddagen!
TJING!!!

lördag 22 augusti 2009

Jag ljög visst...

Det blev aldrig några bilder igår, hade inte riktigt något jag ville visa. Jag har tagit väldigt lite foton den sista tiden, ska skärpa mig.

Igår var jag iaf och tränade med Felicia. Jag sprang 5km på löpbandet och tränade lite axlar. I morse gick jag iväg och tränade biceps, triceps och rygg. Senare under dagen tog jag en joggingrunda, som för övrigt gick skitdåligt!! Jag fattar inte varför det ska gå så dåligt nu, benen orkar inget alls och flåset känns som det bara blir sämre och sämre... Visst jag har varit sjuk i veckan, men det gick ju dåligt före det också. Sen kanske det tar lite energi av benen att gå hem varje dag från jobbet, det är ju iaf 4.5km... Nä, nu måste jag försöka springa iaf varannan dag fram till Lidingöloppet går av stapeln.

Annars idag så har det inte hänt så mycket, jag har städat lite, lagat lite mat, vikt tvätt, suttit framför datorn, samt kikat på tv.

//Sara

fredag 21 augusti 2009

Fredag!

Fredag igen! Jag tycker veckorna går superfort!!
Den här veckan har det inte blivit någon träning för mig eftersom jag har varit sjuk. Jag slutade tidigt idag och tänkte ta en joggingrunda när jag kom hem, men kände inte att jag orkade, sedan ångrade jag mig och bytte om, sprang ned för trappen för att komma ut i spöregn.. =) Gick sakta uppför trappen, lite nedstämd eftersom jag faktiskt hade sett fram emot att ge mig ut på en joggingrunda, jag som hade bytt om och allt! Men då kom jag på den briljanta idén om att gå på Fristilen och springa på löpbandet istället!! Och precis då ringde Felicia och frågade om jag ville träna, så vi ska dit om en liten stund!

Men alltså modet idag?!?! När jag gick genom stan på väg hem från jobbet... Småkillar med tröjor som är 10!? nr för stora som räcker ner till fötterna på dem typ. VA!? Ska det se ut så?? Eller tjejer i 14-20års åldern som går omkring med toppluvor OCH klackskor/pumps?? Så fult!!

Kanske kommer lite bilder sedan ikväll.

Kram!!

söndag 16 augusti 2009

Har blivit sjuk...

Jag har blivit superförkyld i helgen. I går, lördag, var jag inte alls pigg, idag är det lite bättre fast förkylningen är sämre... Det är så typiskt nu när jag ska träna massor. Men jag ska försöka komma igång så fort som möjligt, skippar träningen imorgon och på tisdag tror jag, det blir bara promenaderna hem då.
Så idag har jag bara kikat på tv, druckit mängder av vatten och te med honung. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen med en bok!

onsdag 12 augusti 2009

Tungt...

Idag har allt känts lite extra tungt på något sätt. På jobbet ville jag bara hem, även om dagen var helt ok och gick fort så hade jag hellre varit hemma. Tog en promenad hem som kändes extra lång och när jag kom hem så tänkte jag ut och springa, men benen var så tunga att jag bara lade mig raklång i soffan, tills jag fick dåligt samvete och tog en löprunda som gick superdåligt! Men jag var iaf ut!

Nu väntar tvn eller en bok, jag får se.

KRAM!!

tisdag 11 augusti 2009

Glömde...

Jag glömde min mugg hemma idag! =( Men nu är den nedpackad i väskan.

Tog en promenad hem idag i spöregnet, det var blött =) Sedan fick jag skjuts på coop, GULD!!

Kram!

måndag 10 augusti 2009

Helgen

I helgen var jag i änge, det var supertrevligt!! Lite fest, surströmming, massor med folk, löpning och framför allt så var det trevligt att jag valde själv att åka dit, det var inte för att jag skulle jobba! Spenderade ganska många timmar i hängmattan, fick en examenspresent av mina mostrar med familj.

Idag har jag varit på jobbet, och det känns fortfarande toppen!! Imorgon ska jag ta dit en egen mugg som jag kan dricka kaffe ur, det känns ju supervuxet och väldigt stabilt, jag är helt lyrisk över att jag ska få ta dit en egen mugg!! =D

Ikväll var jag på spinning för första gången efter sommaren, och jag tycker fortfarande att det är superroligt, samt att det känns som ett bra komplement till löpningen!

Nu väntar tvn och Lipstick djungle!!

//Sara

tisdag 4 augusti 2009

Nya jobbet

Har gjort min andra dag nu på förskolan, och trivs bra. Det enda som är lite synd är att de som arbetar på min avdelning fortfarande har semester och att alla barn utom ett är lediga, jag vill ju lära känna dem och deras föräldrar. Men det är mycket nytt, är väldigt trött när jag kommer hem, så det gäller att hålla igång hela tiden.
Något som det verkligen känns som jag har kommit igång med är löpningen, och det är skoj! Målet i slutet av den här månaden är att jag ska orka jogga/springa i en timme, som det är just nu klarar jag 40 minuter och då är det inte konditionen som säger stopp, utan det är benen, jag orkar helt enkelt inte... Men det ska jag jobba på!

//Sara

söndag 2 augusti 2009

Bättre idag?

Är idag en bättre dag?
Ja, lite tror jag. Klev upp, åt frukost, tog en joggingrunda. Det var det som var bra än så länge...
Sedan så flippade min dator ur... Lät den ladda ur riktigt igår innan jag la mig och nu när jag startar den så står klockan på 00:00, jag tar mig inte in på msn eller många andra sidor och tjänster jag brukar använda, den hittar inte uppdateringar... ÅHHHHH!!! Varför kan man inget om datorer!?!?

Nu måste dagen bara bli bättre... =)

//Sara

lördag 1 augusti 2009

Negativ kväll...

Bara sitter och tycker synd om mig själv och känner mig ensam och funderar på hur semestern har varit egentligen.
Jag har ju gjort några saker, Prag, vansbrosimningen och stråket någon dag, men övrig tid då? Vädret har varit skit, har typ inte haft något att göra och fick en skitlön i juli. Och vad gör jag då, jo, jag avslutar med en tråkig helg precis innan jag ska börja ett helt nytt jobb som jag inte ens vet om jag kommer att trivas på. Saknar Änge!

Kanske ett mer positivt inlägg nästa gång.

Jaha...

Lördag kväll, Yran, fest, och jag sitter hemma själv...
Så kan det tydligen bli ibland, men kanske inte så jag hade tänkt avsluta min semester.