Lilypie Third Birthday tickers

onsdag 30 september 2009

Onsdag

Idag mår jag lite bättre, men imorse när jag kom till jobbet trodde jag att jag var tvungen att åka hem, men till lunch var allt bättre.
Längtade hela dagen till min promenad hem så jag skulle få lyssna mer på min ljudbok, Fyrvaktaren av Camilla Läckberg, SUPERBRA!!
Bakade muffins när jag kom hem, de blev sådär...

//Sara

tisdag 29 september 2009

Lidingöloppet

Känner mig inge pigg så det blir ett kort inlägg.

Åkte till Karin och Daniel i fredags, hade en superbra dag på lördagen, då vi var på loppisar och jag blev introducerad i stickningens värld! =) Nu ska jag lära mig sticka!!
På lördagen sprang vi Lidingöloppet, superskoj, väldigt fin natur och SUPERJOBBIGT!!! Jag var gråtfärdig efter 4km och började tänka alldeles för många negativa tankar... Men jag klarade det och är supernöjd med min tid, hade hoppats på att springa på ca. 1.20, men jag sprang på 1.11.46! Vilket är sååå mycket bättre än jag trodde det skulle vara!!

Tänkte träna idag för nu är jag otroligt pepp, men jag mår inte alls bra, kan inte riktigt beskriva känslan, men...






KRAM!

tisdag 22 september 2009

Snart onsdag

Veckorna går så snabbt! Onsdag imorgon, sedan torsdag och på fredag åker jag till sthlm, den här veckan kommer att gå sjukt snabbt!
Hade ett sjukt bra träningspass idag, tog ett färdigt intervallpass på crosstrainern och ställde in tiden på 40 min, jag var helt slut efter 7 minuter, men plågade mig igenom de 40 minuterna, och var väldigt nöjd efter!!

Kram

måndag 21 september 2009

FEL

Idag tror jag att allt som kan bli fel har blivit fel... Ingen träning, ingen cykel, inga bananer, ont i knät osv... Inget har varit bra med den här dagen, utom möjligen chokladen ikväll, Premium Lemon & Ginger Dark, supergod!!!

Nya tag imorgon, det kan iaf inte bli sämre...

söndag 20 september 2009

En vecka kvar!

Idag är det 7 dagar kvar tills jag, Felicia och Karin ska springa Lidingöloppet, SKOJ!! Synd bara att jag tog en löptur idag som inte alls gick bra, jag orkade inget och fick ont i mitt knä, men det ska nog bli bra!!

Har varit lite dålig på att uppdatera den här veckan, jag har varit trött och inte riktigt haft någon ork, men jag ska försöka bättra mig!

KRAM!!!

måndag 14 september 2009

Tvättar

Det är verkligen supertråkigt att tvätta. Jag tyckte inte att jag hade så mycket tvätt, men efter jag plockat diverse i alla rum så blev tvättkorgen så tung att jag knappt orkade bära den. Nu sitter jag bara och väntar på att den ska vara torr så jag kan hämta den.

Har lite träningsvärk i benen, den kom nu på kvällen, men vet inte om det är från löpningen igår eller om det är från styrketräningen i morse...

söndag 13 september 2009

14 dagar kvar

Idag är det 14 dagar kvar till Lidingöloppet, det "firade" jag med en lite längre löprunda... En lite ofrivillig sådan.
Jag skulle springa i elljusspåret närmast mig, och jag har aldrig sprungit där förut. I början så följde jag bara lamporna och det var lerigt och superblött. Efter en liten stund kom det en skylt där det stod: 10km motionsspår, då tänkte jag, ja, det ska jag testa! Så jag följde de gula skyltarna som det stod motionsspår på, det fanns även 10km skyltar som det stod tävlingsspår på, men de följde inte jag... Men när jag sprungit ett tag till så försvann motionsspårsskyltarna och det kom bara tävlingsspårsskyltar, så då följde jag dem. Med massor av branta uppförsbackar och lika brant nedför, och de var så leriga och hala så de kunde jag inte riktigt springa i för jag gled bara omkring. Efter en timme ute började jag tvivla på att jag någonsin skulle hitta hem, "tänk om någon vridit skyltarna åt fel håll?" "tänk om jag bara springer i cirklar?" Men efter ett tag så var jag framme där motionsskyltarna försvann, så då hade jag sprungit 10 km, plus det jag sprang innan, plus att jag sprang på gångvägen hem också, så jag tror jag landar på ca 15km idag, visst jag gick lite, men är ändå hur nöjd som helst!!
Så nu hänger skorna på tork då det var helt genomblöta, för på vissa ställen gick vattnet över skokanten till och med...

Så nu ska jag lägga mig och läsa och vara supernöjd med dagen och ladda för lite styrketräning imorgon bitti!

KRAM

After work

Den här helgen har känt väldigt kort, kan bero på att jag slutade 18.00 i fredag och drog på after work med kollegorna efter jobbet, men det var trevligt. Sedan på lördagen tog jag en löprunda och åkte sedan på bilbingo med Jessica, men ingen vinst som vanligt... Jag har aldrig vunnit och börjar nu tvivla på att jag någonsin kommer att vinna.
På kvällen blev jag bjuden på mat och skulle sedan se Män som hatar kvinnor, men jag somnade efter halva så jag såg klart på den i morse, VILKEN BRA FILM!! Jag har lyssnat på böckerna som ljudbok och kan tycka att vissa saker saknas i filmen, men längtar ändå tills nästa kommer!!
//Sara

tisdag 8 september 2009

Muffins

Har ätit två muffins idag och det räcker ett bra tag. Har inte ätit mycket av sånt, kakor och bullar, på ett tag, tror det är därför jag inte mår så bra nu.
Ser redan fram emot träningen imorgon bitti, det blir lite styrketräning och lite löpträning. Ska försöka bli klar i tid så jag hinner cykla till jobbet, för det skulle vara smidigt eftersom jag ska till farmor på kalas när jag slutat jobba.

Imorgon har jag stängningen, den är alltid lika lång och tråkig den dagen, det tar liksom aldrig slut och eftermiddagen är så låååång.

Den här månaden har jag köpt ganska många saker som man inte köper så ofta känns det som... Cykel, nya löpskor, löpdress, parfym, väska, jeans.... det är iaf saker som inte jag köper så ofta =) Nästa månad blir nog billigare, för då "måste" jag ju inte köpa allt det här. Fast några saker jag skulle behöva ganska snart är gummistövlar, ny jacka och nya kängor. Jaja, det blir senare!

Nu är det Gordon!!

Tisdag.

Glömde väskan jag inte ska ha hemma idag, det blev den vänstra som åker tillbaka, använde den högra idag och trivdes bra med den =)


Här är min nya cykel, cyklade lite på den hem och det kändes bra, synd bara att jag är så kort så jag inte kan ha lyset bak på den, det sitter på stången till sadeln och jag måste ha sadeln så långt ner så lyset tar i pakethållaren... men, men...


Det här är andra omgången av muffins som jag bakat idag, den första omgången med chokladmuffins med vit choklad i blev det bara kattskit av, den andra är ett annat recept med vanliga muffins med mörk choklad i, dom är inte provsmakade än, men ser bra mycket bättre ut!

Funderade på att springa en sväng idag, men jag har så ont i huvudet, så det får bli träning på fristilen imorgonbitti istället. Och kanske cykla till jobbet =)

//Sara

måndag 7 september 2009

Beslutsångest

Var på stan idag efter jobbet och köpte en ny väska, sedan gick jag vidare och hittade en till väska, och jag kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha så jag köpte den andra OCKSÅ! =S Så nu sitter jag hemma och funderar på vilken jag ska behålla, för jag ska ju förstås inte behålla båda...

Den till vänster har precis den formen och modellen jag vill ha, men då är den lite för glansig, det syns inte på bilden, plus att den var dyrare. Den till höger är lite större än jag ville ha, men annars så är den bra... Hmm...

Köpte även en cykel idag, ska hämta den imorgon =) Den blev dyrare än jag trodde... När man läser ett pris på en cykel så tror man ju att det är det som gäller, jag trodde iaf det. Men han frågade om jag ville ha det lilla eller det stora paketet? 500kr till eller 1000kr till... Och med de användningsområdena och behov jag har så blev det ju förstås det dyrare... Kanske lägger ut en bild på den imorgon.

Ska även baka muffins imorgon, någon som har något bra recept? =)

Nu är det snart spinning!


KRAM!!

söndag 6 september 2009

En bra helg

I helgen har jag tränat, varit till änge en sväng, ätit middag hos farmor och städat ganska mycket, och klockan är bara strax efter 13 än, så jag hoppas hinna med en del grejer till, ex. byta sängkläder, fixa lite med mina skolpapper, skriva en lista på böcker jag ska sälja, träna en gång till kanske, läsa en bok och slappa framför tvn =)

KRAMAR

fredag 4 september 2009

en tidig kväll

Sitter hemma med en kopp te och njuter till en ljudbok, ska snart lägga mig i sängen och läsa en annan bok, är så otroligt trött så jag tänker lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att jag är piggare imorgon.
Imorgon ska jag träna sen åker jag till änge en sväng och grattar alla som fyllde år igår.

//Saris

onsdag 2 september 2009

Mycket nu...

Det känns som det är väldigt mycket på veckorna nu... Möte i måndags, tränade faktiskt lite igår, idag tänkte jag träna, men känner inte att jag har någon ork till det efter en sväng på stan där jag fixade lite presenter, imorgon är det möte igen, på fredag jobbar jag till 17, vilket är tråkigt på en fredag, på lördag ska jag till Änge och gratta pappa, lillebror och kusin, vilka alla fyller år imorgon, på söndag är jag nog ledig från allt tror jag. Men jag måste försöka ta mig ut och springa två gånger till den här veckan iaf, helst tre gånger...

Nu tar jag det lugnt tillsammans med en kopp te, kvällsro heter det här teet(skriver man så), supergott tyckte jag!

Natti!