Lilypie Third Birthday tickers

torsdag 29 oktober 2009

Nu...

...har jag Joinat the storbildstv-club, som Jessica skrev! =)

En före och efterbild!

Lite skillnad =)

Jag orkade inte ta mig iväg och träna idag, kanske lika bra att ta det lugnt, får bli imorgon kanske...

KRAM!

onsdag 28 oktober 2009

Träningen

Har ju som jag skrivit förut gjort upp träningsscheman i förväg och trodde inte att jag skulle kunna hålla det den här veckan eftersom jag varit sjuk, men har kikat lite på det nu och ser att jag kommer att klara av det om jag tar styrketräningspassen tillsammans med två av konditionspassen =) Så det blir ju toppen!
Funderar även på att imorgon gå förbi butiken där jag kikade på tvn i helgen och kanske köpa den om det känns lika bra fortfarande...

KRAMIS!

Richard Marx-Right here waiting for you

Den här lyssnade jag mycket på när jag var 13-14... SÅ BRA!!

Piggare!

Idag mår jag bättre, hade kanske till och med kunnat jobba idag,men det visste jag ju inte igår. Jaja, lika bra att ta en extra dag!
Jag har faktiskt fått lite gjort idag, städat lite, dammsugit och skurat, även kollat upp lite bredband.. Jag betalar 289kr/mån för bredbandet plus 149kr/mån för hemtelefon som jag måste ha för att kunna ha bredbandet, jag tycker det kostar för mycket med tanke på att jag aldrig använder hemtelefonen, så jag kollar upp min bindningstid och lite andra erbjudanden nu. Något tips någon? Jag funderar på mobiltbredband...

//SARA

tisdag 27 oktober 2009

The Beatles, in Hey Jude

Så bra!

Långtråkigt

Alltid när jag har långtråkigt brukar jag kika på kläder på nätet, och ganska ofta shoppa lite =S Den här kvällen har jag bara kikat lite, men är sjukt sugen på några plagg:

Den här jackan ska jag nog ner på H&M och prova iaf. Är i stort behov av en vinterjacka, men vet inte vad jag vill ha för jacka... En lite snyggare? Något att ha på jobbet? Någon lite sportigare som ändå är varm? Skidjacka? Åhh... Jag vet inte.

Den här tröjan är också riktigt fin, men frågan är hur den skulle se ut på mig, jag är ju inte riktigt sådär smal... =S
Samma om den här tunikan/klänningen..
Jag får kanske bege mig ner till H&M för att prova alla, det är nästan enklare än att skicka efter och skicka tillbaka om det inte skulle passa...
KRAM

Tråkigt

Det är tråkigt att vara sjuk, men vad gör man, kan ju inte jobba om jag inte känner att jag orkar, ska även vara hemma imorgon med, men jag hoppas verkligen att jag kan jobba på torsdag. Jag har varken råd eller lust att vara hemma längre, börjar sakna de små liven nu!!

Tog en promenad till affärn idag, var tvungen att fixa lite mat. Det var skönt att komma ut, men jag var helt slut efteråt och sitter fortfarande, tre timmar senare, och fryser...
Köpte lite Ben&Jerrys, så nu kommer jag nog att klara den här kvällen också! =)

//SARA

måndag 26 oktober 2009

Sämre

Jag mår ännu sämre när jag tänker på att jag inte kan träna på några dagar nu... För nu måste jag blir frisk. För av erfarenhet så vet jag att om jag börjar träna för tidigt så sitter förkylningen kvar i all evighet. Lite snorig och så gör inget om jag är, men jag ska absolut inte träna om jag inte känner mig 100%.

Är sugen på något gott, men har ingen ork att gå till någon affär... =(

Kram

Första sjukdagen...

... på nya jobbet. Jag är inte superförkyld, men känner av lite i halsen samt att kroppen känns överkörd och jag fryser hela tiden, är ganska säker på att jag har feber, så jag ska vara hemma imorgon med har jag bestämt. Men det känns sådär att ringa och sjukanmäla sig när jag inte ens låter sjuk... Men det ÄR jag!
Tänkte att jag skulle passa på att få en del gjort hemma idag, men jag har verkligen ingen ork till det. Jag har sedan jag ringde och sjukanmälde mig kl.07.00, varit vaken i ca 3timmar, alltså mest sovit.

Helgen:
I fredags kom Anna och Johanna hit, det var väldigt trevligt. Vi åt tacos och drack måttligt med alkohol =) I lördags var jag på stan och fikade lite, köpte vallor så det bara är att valla och åka den dagen jag vill det (saknas bara lite snö). Kikade även på en ny tv, det lutar mot att det blir en ny tv den här månaden, ska bara räkna lite på det först så jag verkligen har råd. Sedan åt jag, jessica och anders mat från lilla Siam, supergott!! Sedan spelade vi spel med jessica, johan och erika. Jag tycker verkligen att det är superskoj att spela spel!

Jag har i två-tre inlägg haft listor med saker jag vill ha/behöver. Tänkte skriva upp några saker jag har köpt av dem nu:
  • Cykel
  • Våtdräkt
  • Skidor och pjäxor
  • Löparskor

Och inom ca en vecka har jag mest troligt köpt:

  • TV
  • Säng

Det har gått åt mycket pengar, men nu har jag dessa saker iaf! =)

Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te!

//Sara

tisdag 20 oktober 2009

Jag orkar inte...

Den här veckan ÄR inte rolig...
Hade en träff med andra förskolor i måndags för att fixa våra hemsidor, sedan en träff med Barn och Utbildning, skyndade mig hem för att träna lite, sedan diska, hade massor med disk, kollade även upp lite bland mina försäkringar, en djungel det där... Idag var det först jobb sedan en utbildning för mig och en till från förskolan, sedan hem för att gå iväg och träna, skulle ta ett bad, men hade inte någon ro i kroppen så det blev inget långt bad. Ska diska lite mer snart och skulle behöva fixa lite till jobbet.
Imorgon ska jag äta middag hos Farmor, måste baka när jag kommer hem på kvällen, på torsdag stänger jag på förskolan, sedan är det möte, måste baka mer då jag kommer hem på kvällen då efter som det är jag som har fredagsfika på jobbet den här veckan. Måste även hinna med att köpa något mjölkfritt, MEN NÄR? Ett annat stressmoment är att jag verkligen skulle behöva tvätta, men det verkar som om alla andra också måste det, helt omöjligt att få tag i en tvättid!!!! Och jag SKA följa min träningsplanering den här veckan...

Jag har ingen ork till något nu, kommer absolut INTE att hinna med någon städning tills på fredag när Anna oh Johanna kommer... Känner mig gråtfärdig konstant när jag tänker på allt jag ska göra, orkar inte...

Men klarar jag den här veckan så klarar jag det mesta.


//Sara

söndag 18 oktober 2009

Helgen!

Har haft en superbra helg! Jag har ätit väldigt gott, spelat spel och haft trevligt sällskap. Jag har även hämtat min skidor och parifinerat dom (eller vad det nu heter), kan vara så att jag fick viss hjälp av Peter att göra det, men jag hjälpte iaf till lite =)
Jag är även anmäld till tjejvasan nu, det känns bra för då känns det lite mer som om det kommer att bli av!
Imorgon har jag träff med hemsidegruppen fram till 11.30, sedan ska jag träffa Barn och Utbildningsförvaltningen fram till 15.00 så jag ska inte vara på förskolan något alls imorgon.

Nu ska jag sticka lite!

//Sara

tisdag 13 oktober 2009

Bilder

Det ÄR mycket roligare att läsa blogginlägg om det finns lite bilder med, men jag orkar helt enkelt inte ta några bilder, och om jag väl har tagit några bilder så har min dator blivit så seg att på att lägga in dem, men jag lovar att det kommer bilder snart.
Jag har kommit fram till att det enda jag skriver här på bloggen är min träning, i stort sett iaf. Jag kan just inte skriva något om jobbet pga sekretessen, och i övrigt så händer det inte så mycket i mitt liv. Jo, idag har jag ätit tre muffins och har nu dåligt samvete över det. Sånt som man inte ska äta i mängder varje dag ska man inte ha hemma!
Jo, idag insåg jag att världen är liten... Hon som jobbar i köket hos oss på förskolan är släkt med Felicia och min mentor som jag hade första träffen med idag bor granne med min farmor och känner henne väl.

Nu ska jag slappa framför tvn!

//Sara

måndag 12 oktober 2009

En bättre dag

Det finns bättre och sämre dagar på jobbet, den här dagen har varit en bättre dag, en lugn och mysig dag!
Efter jobbet sprang jag 60min och det gick riktigt bra! Tror att löpning är min nya bästa vän!
På tal om vänner så kom Anna förbi här idag och vi åt en sallad och surrade lite, väldigt trevligt!
Nu: Svenska Hollywoodfruar!

KRAM!!

söndag 11 oktober 2009

Nya skidor

I helgen har jag köpt nya skidor, det känns superbra!! Nu gruvar jag mig bara massor för den där jäkla vallningen, hur i hel.... ska jag klara av det?! Hoppas på en kurs =) Ska ev iväg på ett "träningsläger" v.4, det kan nog vara bra tror jag.
"Fick" även tillbaka min cykel efter många samtal och till slut en lätt irriterad ton... Fick tillbaka den lagomt till snön kommer, det är ju toppen! *lätt ironisk*
Satt förra söndagen och gjorde ett träningsschema för några veckor framöver, den här veckan har jag iaf hållt det, får se hur det går framöver. Och Anna E, jag vet inte hur man ska göra för att vara motiverad, men i vårt yrke är det bra att ha stark mage och rygg tror jag, och framförallt tänka på hur vi gör när vi lyfter. Jag var noll motiverad i början, men när jag märkte att det gick bättre och bättre blev det roligare och jag kände mig mer motiverad. Du får leta bland alla våra gamla skolpapper och kolla om du hittar det vi läste om motivation =)

//Sara

onsdag 7 oktober 2009

Onsdag igen!

En vecka sedan jag skrev, det har väl inte hänt så mycket sedan dess.
Jag har varit i Änge och hälsat på mitt gamla jobb, det var dumt, nu inser jag hur mycket jag saknar dom!!!
Jag var även barnvakt åt Robin på lördagen när hans föräldrar var på fest i Kaxås, Jag fick älgfärs och kantareller och hjortron i betalning, TOPPEN!!
Jag sprang 1.2mil på en tid jag är riktigt nöjd med, är framförallt nöjd att jag joggade hela sträckan förutom kanske ca. 100m =)
Jag har börjat sticka på en halsduk, får se hur den blir, kan visa bild då den är klar, men jag är rädd det kommer att ta ett tag...
Jag var på Rådhuset på en introduktion för nyanställda i Östersundskommun, det var helt ok, god mat och trevligt att träffa gamla klasskompisar!
Sedan så har jag väl tränat en del, träningen är rolig och känns bra just nu! =D

//Sara