Lilypie Third Birthday tickers

onsdag 30 juni 2010

I Just Don't Know What To Do With Myself

Älskar den här filmen!

Har för övrigt TVÅ arbetsdagar kvar före semestern!!

tisdag 29 juni 2010

Tisdag

Jag hade en bra midsommar i Änge, spelade bilbingo på lördagen och var inte ens nära en enda gång. Tror det var den tråkigaste bingon jag någonsin varit på! Var även på bingo igår, då fick jag ju iaf vara nära någon gång, även övriga i bilen. Det blir så mycket roligare då.
Idag har jag hunnit med massor känns det som. Jag har jobbat, hämtat mina skor på din sko som de skickat efter åt mig då mina andra gick sönder, varit på lindex, tycker de har en bra butik nu, de kan väl vara kvar där, handlat en present, träffat Anna och Johanna och ätit sushi och nu ska jag snart hämta min tvätt då jag har tvättat ALLT!!

//Sara

tisdag 22 juni 2010

Helen Reddy - I Am Woman

Igår var jag ut och åt med Felicia och Eva, mycket trevligt och god mat. After Work är något alla borde gå på ofta! =)

Idag har det iaf varit en bra dag. Jobb sedan körlektion, det gick ganska bra, men jag gör många missar och det är mycket jag måste nöta bort... Men idag fick jag köra till mitt jobb och sedan hem till mig, och det gick bra mycket bättre än då jag sitter och väntar på en order vart jag ska köra, nu fick jag ju välja väg själv. Däremot gick inte parkeringen så bra...

Nu tror jag att sängen väntar och en bra bok!!

//Sara

söndag 20 juni 2010

Bilbingo

Jag vann för första gången i mitt liv för några veckor sedan. Den gången 600kr. I fredags vann jag 200 eftersom jag var tvungen att dela med två andra. Men slutsatsen är att jag har vunnit 100% av alla gånger jag varit iväg i år!
I fredags var jag dessutom till Brunflo till något öltält, helt ok, men kände just ingen och var tokhungrig ;).
Sen så har jag inte gjort just något under helgen mer än att ha kikat på bröllopet, det var liksom svårt att undvika =) Missade dessutom vännen Anna när hon var med på svt, typiskt att vi hade bytt kanal en sväng då... Jo, jag har även tvättat mina rutiga tygskor, det blev kanske inte det resultatet jag hoppats på, men de blev iaf bättre.
Även kommande vecka innebär spring från det ena stället till det andra, stress, stress, stress... Men endast 9 arbetsdagar kvar, sen semester!!!

KRAM

torsdag 17 juni 2010

Rasmus På Luffen - Kattvisan

Har haft den här låten i huvudet hela dagen och kvällen... Men den är ganska bra! =)

Semester

Nu är det en vecka kvar den här veckan, fyra nästa vecka och fem dagar veckan därpå, vilket blir tio arbetsdagar kvar före semester!! Men mycket att göra så jag ska försöka komma dit tidigare varje dag samt så ska jag nog jobba lite på rasterna så allt hinns med före semestern.
Annars så har jag bara två saker än så länge jag ska göra på semestern och några körlektioner. Körningen har för övrigt inte alls gått bra den här veckan, det lossnar aldrig!!! =S Blir så less!

Förutom att körningen går dåligt så verkar kläderna i garderoben krympa av att bara hänga där... =( Fast det är jag inte förvånad över, jag har ju inte tränat något alls på nästan 5 månader... Men jag hoppas fortfarande på att knät ska bli bra så jag kan springa en del i sommar.

Nä, nu tror jag att jag ska vika lite tvätt och sedan sova!


KRAM!!

måndag 14 juni 2010

Jag är en klassiker!

Orkar inte ge någon större uppdatering vad som hänt den sista tiden, men förhoppningsvis blir jag bättre att uppdatera nu när det inte är lika mycket.
Tiden före Vätternrundan hade jag som sagt problem med mitt knä, fick även yrsel och illamående veckan före. Dagarna före fick jag ont i halsen och hosta.
Under loppet kändes knät bra, hade en del hosta, men det tyckte Felicia bara var bra så hon hörde vart jag var =) Hade lite problem med att händerna domnade bort ibland, men annars så var det bra.
Efter loppet har jag fått ont i knät, ANDRA knät!?! Hur stor var den risken att andra knät skulle bli dåligt? Har fortfarande ingen känsel i lillfingertoppen. Samt även en del skavsår, men kroppen känns i övrigt bra. Och nu har jag resten av mitt liv på mig att bli frisk!
Loppet i sig var den bästa tävlingen av alla, jag kan lätt tänka mig att göra det igen, trots storm och regn! Det tog oss 5.54 att cykla runt 100km, en tid jag är väldigt nöjd med. Hade vi fått punktering som så många andra hade det tagit betydligt längre tid då väldigt många fick det, dels pga att någon slängt ut nubb på vägen (onödigt!).
Nu är jag en klassiker!! (man säger tydligen så) Min Tjejklassiker är klar!! Jag har simmat, Jag har sprungit, Jag har åkt skidor och Jag har cyklat inom 12 månader!! Är väldigt stolt över att jag slutförde den!! Har velat ge upp väldigt många gånger. Men har faktiskt kommit fram till att jag sällan ger upp när jag har påbörjat något, en ganska bra egenskap enligt mig =)

Bjuder på några bilder från helgen.



Gott med bulle efter vägen! Det är kanske världens godaste bullar under dessa lopp!

Jag har även köpt en ny mobil, den borde komma på posten imorgon!!! =D

Köpt lite nya träningskläder på mässan i Motala också, så nu MÅSTE mina knän bli bra så jag får använda dem!