Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 24 augusti 2010

Förändringar

Det är många förändringar och nytt i mitt liv nu.
Jag har sagt upp min lägenhet och flyttar ut till Öd, till Peter. Det känns toppen, dels att bo i hus framför lägenhet, mycket mysigare och jag känner mig mer utvilad på något sätt här. Och jag får inte så mycket längre till jobbet heller. I och med att jag har körkort nu och kör till jobbet varje dag, så sparar jag tid. Det tar ca. 8 minuter att åka till jobbet, det kan jag leva med! =) Jag sparar ju dessutom mycket pengar då vi delar på hans hyra och jag slipper betala mina 5000kr/månad för min lägenhet.

Imorgon ska jag träffa Anna och Johanna och äta med dem. Jag tycker det är skoj att vi har fortsatt att träffas en gång i månaden sedan vi tog examen, trodde aldrig vi skulle hålla det så länge som vi gjort. Ofta säger man att "klart vi ska hålla kontakten", men det blir sällan så, hur många av dem jag gick skola med har jag inte tappat kontakten med nästan helt?

Ikväll är ytterligare en kväll då jag funderar på varför jag har slutat ta promenader? Jag tycker ju att det är så skönt. Tror jag måste försöka hitta lite bra promenadvägar här i Öd. =)

KRAMIS!!!

måndag 16 augusti 2010

Ny dator


I helgen tog jag och köpte en ny dator, är än så länge väldigt nöjd även om "vi" kanske inte riktigt har lärt "känna" varandra...
Jag och Peter spelade även lite minigolf med Jessica och Anders, även lilla Alicia var med som caddy..=) Sedan på kvällen var jag på supergod middag hos Anette, alltid lika trevligt!

Idag har vi haft terminens första möte/föreläsning, den var helt ok med tanke på att jag var så trött. Så nu när jag kom till Peter åt jag upp de sista jordgubbarna från helgen och nu tror jag att sängen väntar.

KRAM

onsdag 11 augusti 2010

Sommaren.

Sommaren har varit toppen, dock känns det som att fyra veckors semester är för lite...
Här kommer lite bilder från sommaren:
Jag klarade först uppskrivningen och sedan uppkörningen, så det har blivit en del bilkörande den här sommaren, skoj!! Men jag tycker fortfarande inte om att parkera eller köra i stan, men det ger sig säkert.


Jag och Peter åkte till Stockholm en vecka. Det blev mycket vankande i gamla stan.

Vi hann även med Skansen och Gröna Lund. Och självklart hade vi tokfint väder alla dagar. Det var så vi önskade att det kunde bli lite sämre någon dag, iaf på nätterna då det var tokvarmt!

Kolmården!!! Är lätt det bästa jag gjort på länge, överlägset mot Skansen. Safarin var toppen och även själva parken.


Var på Stråket alla dagar utom söndagen och gick på Yran på Torsdagen, det var bra förutom att jag missade Miss Li pga de långa köerna som gick superlåååååååångsamt!
Mer bilder har jag på kameran, kanske delar med mig av dem någon gång också.
Jag är inne på andra jobbarveckan, och det har gått bra, skönt att det är lite lugnare direkt man kommer tillbaka.
Nu ska jag sova tror jag.
KRAM!