Lilypie Third Birthday tickers

måndag 29 november 2010

Tror det blir en bra vecka!

Eftersom det är så kallt ute så blir det väldigt mycket tid inne, som idag. Den här dagen har jag kikat på ca. 10 Beverly Hills-avsnitt, adventspyntat, då vi inte hann det igår eftersom vi fick för oss att åka till IKEA, städat lite och tvättat lite. Imorgon ska jag handla och lämna ytterligare några papper till jobbet, pappersjobbet tar aldrig slut!
Igår på IKEA hittade vi iaf det som vi skulle ha sist vi var dit, men som då var slut, det blir bra tror jag. Men inget är ihopskruvat än, men det blir nog till helgen. Jag tror tyvärr inte mina fingrar och händer klarar av det. Vilka för övrigt har varit sämre den senaste veckan, har haftmer ont på dagarna och sover sämre på nätterna, vaknar ca. 10ggr/natt pga händerna... Fick bra från ortopeden iaf, 2 månaders väntetid på en undersökning, vilket då gör att jag har ca. 1 månad kvar av graviditeten, så det lär ju inte bli något ingrepp hoppas jag, utan jag får hoppas att det går över av sig själv efter minin är född.
Fick även inbjudan till föräldragrupp idag, tors. 9/12 börjar det på Z-gränd, men jag vill ju helst av allt gå på frösön, men så länge jag inte hör något från dem så behåller jag min plats på Z.

KRAM

fredag 26 november 2010

Barnvagn

Är nu beställd!

torsdag 25 november 2010

Alla dessa papper...

Det är verkligen hur mycket papper som helst som ska överallt just nu. Sjukskrivningspapper till höger och vänster, föräldrapenningspapper, havandeskapspenningpapper... Och allt det där ska både till jobbet och försäkringskassan. Sen ska jag säga upp min parkering på jobbet och skicka nycklar till höger och vänster. Och till allt det här ska jag ändra min adress till ganska många ställen, har dock eftersändning, men inte i all evighet... Men snart är jag kanske klar med en del papper...
I helgen tror jag iaf att vi ska beställa vagnen.

Kram

måndag 22 november 2010

Måndag

helgen har varit bra, har inte gjort så mycket, fått lite besök och hälsat på lite folk, gått på stan och slappat.
På helgerna känner jag mig ännu mer rastlös än vad jag gör på veckorna, så till helgen måste jag hitta på något tror jag, kanske baka lite...
Idag ska jag in till stan, kika runt lite, kanske kolla lite mer på barnvagn. Tror iaf inte att jag tänker köpa någon på BarnensHus, tycker det är otroligt dålig service där... Antingen packar de upp varor och har inte "tid" att svara på frågor eller också så står 8pers och kikar på en ny barnvagn som någon instruerar... Men ingen bryr sig om de kunder som faktiskt är i butiken och är intresserade av att köpa en vagn, och jag tänker inte skrika ut att jag behöver hjälp, det är ju DE som ska visa att de kan sin sak och är intresserade av att sälja något.

Nä, nu stan med farmor lite.... Hoppas mitt tålamod räcker till.. =)

//Sara

torsdag 18 november 2010

Lite obehagligt

Det är lite obehagligt när minin är och "krafsar" i revbenen, men i övrigt så är det en rätt behaglig känsla. =)
Var iaf till läkaren i tisdags och hon sjukskrev mig till den 29/12, och från den 30/12 har jag ju havandeskapspenning, så inget mer jobb för mig på väääldigt länge nu. Både tråkigt och lite skönt, tycker jag nu iaf, men det här innebär att jag blir hemma i 4 månader innan minin kommer, jag tror jag kommer att vara väldigt less redan innan jag går på havandeskapspenning. Läkaren skulle även skicka en remiss till ortopeden så får de kika på mina händer, så blir det op. så har jag ju iaf något att göra =)
Idag ska jag plocka ihop lite hemma sen ska jag på jobbet och ha mitt sista utvecklingssamtal på väääldigt länge.

//Sara

måndag 15 november 2010

Staden

Idag har jag varit i staden. Skulle träffa Jessica, Anders och Alicia en sväng, sprang även på Calle då så han följde med oss på stan en sväng. Jag har iaf fått klart en julklapp till, och ska försöka bli klar ganska snabbt, mest för att det är skönt att vara klar, men en väldigt stor anledning är att jag HATAR att slå in paket och handlar man tidigt så slår de in paketen åt mig. =)
Var även på gallerix och handlade lite saker till min scrapbook som jag har tänkt att jag ska göra åt mini. Tänkte börja lite smått nu innan h*n föds med ultraljudsbilder och kanske någon magbild. Men jag är absolut inte en av alla som tagit foton på min mage varje vecka, så något sådant finns inte, det finns inte en enda bild, men jag tänkte att jag kanske tar någon bild nu framöver.
Imorgon ska jag på stan igen, ska försöka handla någon klapp till och ska till läkaren. Får se om jag blir fortsatt sjukskriven. Vet egentligen inte vad jag vill. Får jag gå tillbaka och jobba så känns det väldigt bra, då har jag något att göra, plus att jag trivs bra med mitt jobb. Blir jag sjukskriven så känns det också helt ok. Dels för händernas skull, men jag känner verkligen att jag sparar på min rygg när jag är hemma, även om det är sjukt tråkigt att gå hemma så mycket helt själv. Så jag får se imorgon hur det blir. Sen efter läkaren ska jag till förskolan och förbereda ett samtal jag har på torsdag med föräldrar, sen ska jag även gå på ett kvällsmöte. Så morgondagen kan nog gå ganska fort.

Nu kommer snart Felicia hit på lite te och fika.

KRAM!

lördag 13 november 2010

Fredde Granberg på Så ska det låta Del: 1av2

Fredde Granberg på Så ska det låta Del: 2av2

Såååå bra!!!

Lussebullar

Idag har jag bakat lussebullar, dom blev ganska goda, men kanske inte finast.. Men det gör inget, jag är nöjd iaf! =)
Nu på kvällen har jag mest slappat framför tvn samtidigt som jag kikat på hur magen rör sig. Ganska häftigt att man ser på utsidan av magen att en liten mini rör sig där inne. Kikar iaf fortfarande på vagnar, har inte riktigt bestämt mig än, men ska nog snart göra det.
Köpte föresten clementiner på ICA maxi igår och dom var supergoda, åt 5st igår på ett par timmar och idag har jag ätit några med =) Köpte även Move till ps3 igår, riktigt roligt tyckte vi, men måste nog öva lite mer.

Får se nu vad resten av kvällen bjuder på!
Har föresten gjort min julspellista på spotify i helgen!

KRAM

onsdag 10 november 2010

SNÖ!!

Varje år älskar jag när den första snön kommer, och efter ett tag är jag less på den. Men just för tillfället tycker jag att det är supermysigt! Allt börjar bli vitt, ljust och härligt. Är nästan lite sugen att julpynta, vilket jag i normala fall kanske inte hatar, men det är ingen favoritsysselsättning om jag säger så.
Idag har iaf vi, jag och minin, tvättat och slappat. Måste börja känna mig ensam när jag har minin som sällskap?! H*n sparkar iaf som bara den, en skön känsla, oftast...=)
Nä, nu ska jag ta och röra på mig, lite möte först sen iväg till Jessica N med Jessica J och Alicia för lite GREYS!!

KRAM

tisdag 9 november 2010

Elefant

Jag som är kortast i världen fick idag veta när barnmorskan skulle mäta och dona att jag ligger precis längst upp i kurvan, och jag har gått upp en del kilon... Jag kommer att se ut som en elefant innan det här är klart! Och all vätska jag redan samlar på mig, jag kommer att rulla fram!
Hmpf...

//Sara

Nya byrån...

... och jag hade ett litet slagsmål inatt. Den står vid fotändan av sängen, där har det aldrig stått något förut... Men en av alla gånger som jag klev upp inatt så gick jag in i den. Så nu har jag ett blåmärke och rivsår på låret, och ganska ont om jag tar där, vilket jag inte behöver göra, men kan göra om jag vill tycka lite synd om mig =)

Nu blir det en snabb dusch sen lite fix med gardiner och sedan stan en sväng...

KRAM

måndag 8 november 2010

YEY!

Idag ringde försäkringskassan upp och berättade att det beviljat min havandeskapsansökan, det känns superbra. Fast om jag är sjukskriven så går det före, men något som jag vet med säkerhet nu är att från och med 30/12 kommer jag inte att jobba på väldigt lääääänge!

I helgen var vi i Sundsvall och shoppade lite, var lite på casino och åt gott. Så ikväll ska jag packa upp lite mer saker till den nya bokhyllan och organisera om i min garderob och flytta saker till den nya byrån. Imorgon ska jag lägga upp gardinerna och hänga upp dem, ska även en sväng på jobbet för att fixa lite med papper som chefen ska fylla i till föräldrapenningen och sen ska jag träffa barnmorskan igen. En fullspäckad dag fast jag är ledig/sjukskriven.

Nu har jag snart sett fem avsnitt av Beverly Hills 7:de säsongen, köpte den i sundsvall. Snart dags för lite mat.

//Sara

torsdag 4 november 2010

Klättrar på väggarna

Jag klättrar på väggarna redan, och har nu bara varit hemma i 4 dagar... Eftersom jag ska vila händerna så mycket som möjligt så finns det ju inte så mycket att göra. Hoppas jag blir bättre efter de här veckorna så jag kan jobba.

Sjukskriven

Fascinerande hur lite man kan få gjort på en och samma dag! Har inte rört mig från soffan sedan jag klev upp, vilket egentligen är bra eftersom jag är ordinerad vila av läkaren. Blev sjukskriven till den 16/11 och är jag inte bättre då så skickar de en remiss till sjukhuset och då blir det kanske operation, karpaltunnel. Men då slipper jag ju kanske den här skiten.
Nä, nu ska jag ta ett varmt bad och sedan åka och handla lite mat, tror det blir pannkakor med grädde och hjortronsylt idag. =)

KRAM

tisdag 2 november 2010

Jobbigt...

Just nu avundas jag alla som har haft lätta graviditeter, utan några som helst besvär.
Jag sover inget på nätterna längre, fingrarna domnar och gör fruktansvärt ont efter jag sovit ca. 30 min, då måste jag upp och gå för att det ska bli bättre, och så håller det på hela nätterna. På dagarna är fingrarna helt bortdomnade och gör ont. Rätt som det är så går det en "stöt" genom fingrarna som gör väldigt ont, jag har ingen kraft i händerna, kan inte ens dela min mat alla gånger, kan inte hyvla ost eller klämma ut messmör på min smörgås... Det positiva är ju att eftersom jag knappt kan äta så lär jag ju inte gå upp så mycket i vikt =) Det är även skönt att veta att detta är MITT bekymmer och att bebisen inte mår dåligt av det.
Men om jag iaf fick sova på nätterna så skulle jag nog klara av smärtan under dagarna bättre... Andra dagen jag är hemma från jobbet nu, ska till läkaren senare idag och hoppas på något slags mirakel.

Nä, nu måste jag vila lite för att orka åka in till stan.

KRAM