Lilypie Third Birthday tickers

söndag 30 oktober 2011

2011

Vi provade ju 2011:ans glögg i fredags. Den var god när den var ljummen. När den var varm smakade den väldigt mycket sprit tyckte jag, men den blev bättre när den svalnade. Ska prova den kall också. Jag tycker att många av årsglöggerna har varit goda när de varit kalla, så det återstår att se.
Men pepparkakor och ädelost är ju iaf supergott!!

Helgen

Helgen har fortsatt precis som veckan. Den har varit lugn och skön, men gått fort. Vi har inte haft något planerat, utan gjort precis vad vi känt för.
I fredags var vi på stan och då köpte jag en jacka. Har varit ute efter en ny i två vintrar, men förra vintern tyckte inte jag det var någon idé att köpa en eftersom jag var rätt så tjock då =) Så nu hittade jag en, och älskade den direkt och har fortsatt älska den hela helgen. Jag hoppas min kärlek stannar kvar!
Så här ser den ut, men färgen tycker jag ser
annorlunda ut i verkligheten, finare!
Hela lördagen var vi i Änge, mysigt och trevligt. Träffade hela släkten förutom lillebror Björn som har flyttat söderut för att jobba. Fick en fin tavla av Lena, en bild hon målat av Tove, superfin!
Idag fick vi sovmorgon även fast klockan skulle tillbaka. Vaknade 10, eller rättare sagt 9, men då vi annars kliver upp 8 med Tove så fick vi sova 2 eller 1timme (beroende på hur man ser det) längre. Då köpte vi med oss lite fika och hälsade på i Peters pappas stuga, mysigt. Sedan åkte vi hem, tvättade lite och slappade i soffan. Tove har varit trött ikväll och somnade tidigt, men hon kanske är kvar på sommartid?

Jag har även fastnat för Wordfeud på Peters mobil, det är ju hur skoj som helst. Men jag kan ju inte skaffa en ny telefon än, jag brukar ha mina telefoner minst två år, den här är ju bara 1.5år. Det tar liksom emot att byta ut en telefon som fungerar, är bra och tar superbra kort (fast det gör ju alla SonyEricsson som är lite nyare också=)), det enda felet är ju att det inte är en android... =(

//Sara

torsdag 27 oktober 2011

Mys

Har inte orkat skrivit något i veckan, men här kommer det lite.
Den här veckan har bestått av Sara- Tove Egotid. Vilket innebär att vi bara har gjort mysiga saker tillsammans som vi vill göra. Vi har varit på öppna förskolan, fikat med mammor och bebisar, hälsat på på min förskola, haft Greyskväll och tagit massor med långa promenader. Vi har haft en lugn och skön vecka med andra ord och bara gjort det vi haft lust med.
När Peter kommer hem så drar vi direkt och handlar till helgen, så middag blir en mosmeny på Maxi, Mums! Imorgon har jag bokat in babysim, alltså ett av de tillfällena vi missade tar vi igen imorgon, och då kan ju Peter vara med, perfekt, då tar han Tove så får jag byta om och duscha själv ;)
Ikväll hoppas jag på glögg till Robinsson, vi köpte 2011:an förra helgen så den är jag sjukt sugen att smaka lite av. Kan även tänka mig någon pepparkaka och ädelost till det.
Har suttit idag och försökt planera lite mat för helgen, men vet inte om jag är riktigt nöjd:
Fredag: Hemmagjord Pizza
Lördag: Obestämt, vet inte när vi är hemma
Söndag: Pasta med Ost och Skinksås, och broccoli till mig, Peter äter inte det.
Vi äter nästan alltid kött någon dag under helgen, men jag vet inte om jag var riktigt sugen på det den här helgen.
Tove på promenad
Det ska iaf bli sjukt roligt att jobba nästa fredag när det är i de nya lokalerna, jag riktigt längtar! Så roligt att ALLT är nytt och frächt(stavning). Tror även jag har bestämt mig för att söka plats till Tove på min förskola, fast annan avdelning. Mycket för att jag gillar personalen, men helt klart är de nya lokalerna ett STORT plus, vilken tillgång, vilka möjligheter, vilket utbud som finns i och med den nya förskolan! Och då har jag inte ens varit in och kikat =)

söndag 23 oktober 2011

Träning

Min träning har ju i princip stannat av, tyvärr. Jag var ju superduktig och var ute 2-3ggr/vecka och joggade under en period. Men efter ett tag så kändes det som jag hade så mycket så det var så skönt att bara vara på kvällarna. Jag vet, bortförklaringar och undanflykter... Men så är det.
Och nu har jag ju varit sjuk i 3 veckor så då har det inte hänt mycket alls. Men jag börjar se ljuset i tunneln nu och hoppas på att träningen verkligen ska ta fart nu. Funderar på att använda stegräknaren på mobilen och bestämma en summa steg som ska gås varje dag, men jag vet inte riktigt, för vad händer om jag inte uppnår dem, inget alls! Så, nä, det blir nog inget sånt.
Men jag hoppas iaf på bra väder till veckan så det blir en hel del promenader. =)

Kalas

I lördags var det dags för kalas för Peter pappa som fyllde 60 i tisdags. En överraskning för honom, med god mat, god efterrätt, paket, trevligt sällskap och en del dryck. Det var iaf hur roligt/trevligt som helst. Jag tycker det är så trevligt när man är ett gäng som fixar och donar med mat tillsammans. Tove hade lite svårt att slappna av, det hände nog lite för mycket. Men vi trodde ju att hon skulle vara vaken mycket längre, och hon var glad och nöjd hela tiden iaf, så det gjorde inget. Tror hon lyckades somna runt 22 och vi fick skjuts hem vid 00 av Magdalena. Trodde vi kanske skulle få sovmorgon eller att jag skulle känna mig lite sliten idag, men icke! Tove vaknade vid 8.30 och jag kände mig väldigt pigg.
Vi åt lite frukost sedan åkte vi till Namn där Peter skulle fixa lite golvvärme. Vi var där mellan 10 och 14. Sedan hem och diskade en del, plockade bort, vek tvätt, lagade 7 måltider till Tove för att frysa ner, skar till skinnet till bilen och gjorde en köttfärsfrestelse. Det känns iaf som om vi fått massor gjort idag! Och när man har trott att det ska bli en slapp dag så blir man glad när det händer massor. =)

Nu. Filip och Fredrik!

torsdag 20 oktober 2011

Jobbat

Jag klev upp 5.30 idag och väckte Tove 6.00. En tidig morgon men både jag och Tove var ganska pigga. Tove var dock lite piggare för hon hade nog sovit en aningens bättre än mig. Var nog lite rädd att försova mig eller något så jag hade svårt att slappna av. Åkte till faster Magdalena och hennes sambo Tony för att lämna Tove. Kände mig hur taskig som helst för att de var tvungen att kliva upp tidigt bara för att jag skulle jobba, men jag får väl gengälda den tjänsten någon gång ;o)
Det gick iaf bra att jobba, synd bara att det var så många ordinarie borta, det är ju ändå dem jag vill träffa. Men trött blev jag, mest i huvudet/öronen. Det var skönt att få sätta sig i bilen, i tystnaden, för att hämta Tove. Tove hade skött sig super, men jag hade väl egentligen inte trott något annat. Guld värt iaf att det finns någon/några (för Tove har ganska många) att kunna lämna henne till som man vet tar superbra hand om henne.
Nu sover hon och jag bakar Grekiskt lantbröd, hoppas verkligen det blir gott!
Potatisbullar och bacon blir det till middag, GOTT!!

onsdag 19 oktober 2011

Är jag skadad?

Är jag skadad av jobbet när jag tycker att man springer ute och leker lagomt stillsamt inne?
Jag menar inte att man inte får busa och så, men när springet tar över själva leken och i princip bara är spring så kanske den leken fungerar bäst ute?
Men alla håller inte med mig.

Början av veckan

Början av veckan har varit super.
I måndags tog vi två länga promenader och sedan slappade vi bara.
Igår var vi till öppna förskolan, och just igår, vilket jag inte hade en aning om, hade förskolepersonalen gjort en fisksoppa som man kunde köpa till lunch. Supergod! Så nu känner jag att jag måste göra en fisksoppa snart, gott och nyttigt! Väl hemma sedan så tog jag och Tove en liten sovstund, som blev så länge så jag inte hade gjort någon mat när Peter kom hem, vilket var tänkt att jag skulle ha gjort så vi kunde åka till Peters pappa som fyllde 60, så fort som möjligt. Så det blev en korv på macken innan vi åkte till deras stuga där de spenderade födelsedagen för att slippa vara hemma. Där fick vi god smörgåstårta, prinsesstårta och kakor. Tove var snäll hela tiden, blev dock lite "gnissig" när hon började bli trött, hade väldigt svårt att sitta still då.
Idag har vi tvättat samt varit iväg och handlat lite. Tove sover nu, men vaknar nog snart eftersom det full rulle på övervåningen... =S Iaf, då när hon vaknat ska jag spänna på mig Babybjörnen, då jag inte orkar bära henne, och hämta posten. Brukar inte alltid göra det varje dag, men nu när fotona från öppna fsk kan komma när som helst, samt foton jag framkallat själv, så vill jag gärna hämta så de inte blir fuktiga och förstörda.
Ikväll kommer Jessica, Åsa och ev Jessica, om hon blivit frisk, och ska kika på Bonde och Greys. Trevligt!

Toves och min packning är packad tills imorgon. Mina kläder samt vagn är redan i bilen. Hennes mat är framme och vilka kläder hon ska ha imorgon. Får se hur det kommer att gå att ta oss iväg så tidigt. Första gången som jag nog mest troligt måste väcka henne. =)

//Sara

måndag 17 oktober 2011

Veckan

Den här veckan ska dagligen bestå av minst en promenad på ca. 1 timme. Uppnår jag det så är jag supernöjd!
Imorgon ska jag till öppna förskolan för att försöka trycka Toves händer, skulle göra det förra veckan, men då var hon sjuk, mest jag som var sjuk kanske, så då blev det iaf ingen. Funderar även på att ta en promenad först. Alltså att jag parkerar vid Hälsocentralen och går in till stan för att lämna tillbaka lite filmer till Hemmakväll. Igår såg vi filmen "Gränsen", rekommenderar den inte, seg, tråkig och meningslös på något sätt. Vi har även sett "Hämnden" och "Fast and Furious 5", Hämnden kan vara en av de segaste filmerna jag sett på väldigt länge, Fast 5 var precis som alla de andra F.F. filmerna. Väldigt lika handling men väldigt bra ändå, där händer det verkligen något hela tiden. ja, iaf, så går vi sedan tillbaka till HC för att göra avtryck sedan. Så kanske Tove sover under promenaden och är sedan pigg och utvilad. På kvällen ska vi gratta Toves farfar.
Onsdagen har jag ännu inget planerat, får se om jag kanske hälsar på någon då och sedan på kvällen får vi se om det blir någon Greys-träff =)
På torsdag ska jag jobba och Tove vara hos faster Magdalena. Tror det blir toppen, ser ingen anledning till att det inte skulle gå bra. Magdalena och hennes sambo har ju sammanlagt tre barn och en fjärde på väg så de har ju mycket mer erfarenhet än vad jag har =)
På fredag ska Peter kanske jobba lite, så då får jag se vad jag och Tove hittar på. På lördag blir det lite överraskning på kvällen och kanske storstädning hemma, om jag får bestämma. Är mycket roligare att storstäda om man gör det tillsammans.

lördag 15 oktober 2011

Tråkvecka

Veckan som har varit har varit sämst eftersom jag har varit sjuk och missat massor. Ingen Greyskväll, ingen mammaträff, ingen öppen fsk, inget stadsbesök med Eva och Felicia, inget babysim, inget jobb, ja, ingenting!
Men i fredags var vi iaf på stan och köpte nya vantar till Tove eftersom hon alltid är så kall om händerna när hon sovit ute, provade dem idag när vi bytte till vinterdäck och när hon sov ute, båda gångerna var hon supervarm Hestra is the shit! Det märker man ganska snabbt inom förskolan vad som fungerar och vad som inte fungerar. Som Kouma (stavning) skor är superbra och Didrikssonkläder håller barnen varma och torra. Sen tror jag absolut det finns billigare kläder och skor än de märkena som är bra, men A och O för att barn ska tycka det är roligt att vara ute är att de har bra kläder. Det är iaf min åsikt. Vi var även och satte in pengar på Toves konto i fredags. Det var pengar hon fick när hon föddes och pengar hon fick i doppresent. Funderar på om man även ska starta något sparande till henne när båda jobbar, eller hur ska man tänka?
Idag hälsade vi på Toves farfar och bonus farmor i deras stuga efter vi bytt däck. Så mysig stuga, förstår att de trivs bra där.

Måste bara säga att Tove är världens bästa jämt! Alltid go och glad, och ikväll har hon varit supermysig och legat med sitt huvud i mitt knä superlänge och bara varit fram tills hon skulle sova. Hon har även varit jättesnäll den här veckan då jag har varit sjuk och inte orkat aktivera henne så mycket, men nöjd ändå.
Mina ljudböcker kom igår, så imorgon läggs de in på mobilen och till veckan blir det många långa promenader, dock lugna då hostan och förkylningen är kvar, men jag ser iaf fram emot dem!

onsdag 12 oktober 2011

Luktar skit!

Jag går och luktar på Tove hela tiden, men hon är oskyldig. Däremot är inte bönderna här utanför det! Usch!!! Men jag skulle ändå inte byta bort att bo på landet mot något över huvudtaget. Förutom ett eget hus, på landet =)

Promenader

JAG VILL BLI FRISK!!
Jag älskar ju att ta långa promenader i den härliga höstluften, det finns ju inget mysigare än att få klä på sig en massa kläder och ta en lång promenad, kanske i sällskap med en bra ljudbok. Får hoppas att jag är frisk när mina ljudböcker kommer så jag kan ta långa promenader tillsammans med dem =)

Tove är föresten grym i sin gåstol nu, rullar överallt och nöjd väldigt långa stunder i den. Är också väldigt nöjd då hon får sitta på golvet, så det ska hon och jag göra nu. Lite mys innan välling och sängen.

Sjuk

Idag har jag nät-shoppat eftersom jag tycker så synd om mig. Det blev två ljudböcker och två Astrid Lindgren filmer. Så nu känns det genast lite bättre.
Ringde HC i morse, men jag hade tydligen inte varit sjuk nog länge och ögoninflammation gör de inget åt innan man haft det en vecka. Och det enda de sa när jag sa att även Tove hade ögoninflammation på ett öga var att jag bara kunde vänta tills hon får det på nästa också... VA?! TACK FÖR HJÄLPEN!!! Eller så inte. Iaf så packade jag och Tove in oss i bilen och åkte till apoteket där jag sa att jag ville ha i princip allt mot förkylning och hosta. Hon i kassan sa: "Du är väldigt röd i dina ögon, är du säker på att du inte har ögoninflammation?" Jag berättade då vad de sagt på HC om att vänta en vecka, hon tyckte det lät mycket och att det är superjobbigt att gå omkring med ögoninflammation i en vecka. Jo, tack jag vet!
Så nu tvättar jag mina och Toves öga med jummet vatten hela tiden samt tvättar mina händer konstant, tror de snart ska ramla isär eftersom de är så torra!
Ringde även och var tvungen att säga ifrån mig att jobba på fredag, jag kan ju inte gå dit och smitta dem eller sitta där och inte har någon ork, då har de ju inte så stor nytta av mig.

Nä, nu blir det att slappa på golvet där Tove sitter och leker.

Kram

tisdag 11 oktober 2011

Tycker synd...


... om mig och Tove. När jag vaknade i morse så var mina ögon helt igenklistrade och nu ikväll såg Toves geggiga ut de med, får se imorgon hur de ser ut. Jag har just ingen ork, tur Peter kom hem och lagade middag till mig idag annars hade jag nog inte ätit något. Två ägg till frukost och sedan har jag bara småätit chips från en skål i vardagsrummet. Peter försökte få i mig lite whiskey och jag vet att det skulle vara bra för min hals och hosta, men det går inte, känns ju som jag ska kräkas. Har även lite ont i örat, kanske måste ringa hc om det inte blir bättre snart...
Tycker även synd om oss eftersom det verkar som de tog kort på barnen sist på babysimmet, då vi var sjuka och foton hade jag verkligen velat ha, men jag har ju ändå några från när Anna var med, sen kan det ju vara så att om man missat så tar de gången därpå istället, jag hoppas iaf att det är så. Är för övrigt ännu mer sjuk den här veckan, jag iaf, men jag tror vi går iaf, det är ju så mysigt och roligt. Får även se hur vi mår imorgon om vi kan träffa alla mammor, får väl annars trycka i mig en ipren och se glad ut. Vill ju verkligen träffa dem, känns som det är så länge sedan nu.

Nä, nu ska jag sova och sedan vakna frisk, iaf friskare =)

måndag 10 oktober 2011

Fick bilder från Magdalena igår, det här var en av dem.
Bästa, finaste Tove!

Åh!

Jag är förkyld! Känner mig ganska frisk i kroppen men är snorig, har ont i halsen, hostar och är trött. Tove är inte riktigt lika förkyld längre, hon är lite täppt på kvällarna och lite hostig på morgonen, men annars hur pigg som helst. Hon har även de sista dagarna sovit hur bra som helst ute i vagnen, säkert lättare att andas när man är lite förkyld. Som idag väckte jag henne efter 2.5 timme sovandes ute så hon kunde äta lite lunch ca. 2 timmar senare än hon brukar. =) Vi ska in till stan runt 15 för att träffa Anna och Johanna och äta lite mat med dom, ska bli trevligt som vanligt! Ska även handla in en pärm till Tove där vi kan sätta in alla hennes viktiga papper, för det börjar bli en del nu. Och som det är nu ligger allt i en plastficka bara, men med en pärm blir allt mer överskådligt och väldigt bra samlat.

Känns som det har hänt så mycket de sista veckorna som jag inte har skrivit om eftersom det har varit så mycket, men nu känns det onödigt att försöka komma ihåg allt som varit, kan bara säga att jag har gjort massor, och umgåtts med massor av trevliga människor.

I fredags hyrde jag och Peter tre filmer, har sett två. 22 bullets såg vi i fredags, den var sådär, men igår såg vi The way back, den tyckte jag var riktigt bra. Och eftersom den är inspirerad av verkliga händelser så tycker jag att den genast blev lite mer intressant.

Nu ska jag byta om lite och packa mat och grejer till Tove.

//Sara

söndag 9 oktober 2011

Dop

Igår hade vi Toves dop, och det blev superbra!
Hon var världens bästa i kyrkan, fikat gick bra och hon fick världens bästa presenter. Kan inte nämna alla presenter för då kommer jag att glömma något, men jag kan säga att Toves föräldrar tyckte ALLA presenter var bra och väldigt genomtänkta. Så TACK ALLA!!! Foton kan jag inte bjuda på eftersom jag inte tog några, men hoppas på att få några så småningom. Däremot så skulle jag kunna bjuda på bullar, kakor och tårta eftersom vi fick MASSOR över. Lite tårta åkte till änge, grannarna en trappa upp fick tårta, vi tog med oss tårta ner till grannarna igår när vi var dit och spelade lite kort. och vi har tårta och paj kvar =) Grannarna vi spelade kort med fick Tove en superfin tröja av iaf igår på dopet, och nu har jag beställt en likadan så snart kanske vi kan matcha =)
Nu sover Tove så när hon vaknat åker vi kanske en sväng. Det känns så skönt att dopet är klart för nu känns det helt plötsligt som att jag har hur mycket ledig tid som helst då jag kan vårda min krassliga, förkylda kropp, och lilla förkylda Tove.

//Sara

onsdag 5 oktober 2011

Fotad

Idag var vi iväg till öppna fsk där Fotograferna Maria och Anna var. Så nu är Tove fotad. Hon var lite butter från början men smält efter ett tag och log på ett gäng foton. Får se nu vilket vi får hem om ca. 4-5veckor.
Efter öppna fsk åkte vi till mitt jobb en sväng, där jag direkt fick förfrågan om att jobba lite, skoj! Så det blev iaf en dag till utöver de två dagarna jag redan tagit på mig. Så då ska Tove få vara med faster Magdalena, toppen! Ska bli fint med lite extra pengar att handla julklappar för, ska även bli skoj att den dagen i november jag är bokad är på nya förskolan eftersom de flyttat in där då. Pratade även med Helena på jobbet idag, hon jag köpte fällen till Tove av, om hon hade så man kunde köpa "sitt-fällar" till bilen av henne, och det kunde man så hon ska ta med nästa fredag då jag jobbar så jag får se dem och välja vilka jag vill ha. Ska bli skönt till vintern att sitta varmt direkt man sätter sig istället för skinnsätena.

Idag har Tove sovit ca. 40 min sammanlagt och det är ca 3(!!!) timmar för lite, så jag får se hur Greys-kvällen hos Åsa med Jessica och Jessica blir, kan ju bli hur som helst. Men just nu är hon glad efter att ha fått kommit ur både vagn och säng. Hon var mindre glad när jag försökte sova ner henne förut. Jag som trodde hon skulle vara supertrött idag eftersom natten har varit väldigt orolig/täppt/hostig, men icke...

Älskar...

...att Kappahl har öppnat en webshop!!! Jag älskar verkligen många av deras barnkläder!

tisdag 4 oktober 2011

HÖST!

Underbar!

Tove i fin kofta från faster

Fin mössa Tove fått av en av alla sina fastrar, hon har tur att hon har så många =)

måndag 3 oktober 2011

Måndag

Jag känner en förkylning komma, men är fortfarande pigg. Tove har sovit bättre i natt, men kraxar och hostar en hel del. Så idag eftersom jag fortfarande känner mig pigg så tog jag två längre promenader. Jag älskar verkligen hösten och den friska luften som kommer då. Och en höstdag med sol och klarblå himmel är svår att slå. Och att Tove sover så otroligt bra ute är ju också ett stort plus!
Jag har även hunnit med att baka sista omgången av kakor idag, så nu är det bara sista hälften av bullarna som ska bakas, förutom tårtorna. Men bullarna tror jag att jag ska hinna med imorgon på förmiddagen eller på kvällen då Peter kommit hem.

Ett inlägg om en lugn och skön dag som snart slutar med en bok i sängen =)

Kram

söndag 2 oktober 2011

Tors-Sön

I torsdags var jag och Tove på babysim, men för första gången ville hon inte bada hela tiden så vi gick upp lite tidigare. Åkte då direkt  till Änge och hämtade Robin som skulle bo hos oss under helgen. Väl hemma åt vi mat och sedan rensade vi lite trattkantareller vi fått av Berit och Håkan, blev några påsar efter vi förvält dem.Super att hitta i frysen till såser och annat gott. I fredags började vi med att storhandla till helgens mat och bak. Lillebror Björn följde med från stan och hem till Öd för lite lunch. Efter lunchen åkte vi till Boda Borg, jag tycker verkligen att sånt är superskoj, men resultatet blev att jag nu måste smörja delar av kroppen med linement =) Det är väl så att vara gammal. Hemma gjorde vi pizza, vilket gick hem hos våra gäster. Sedan kom prästen och pratade om dopet. Inte alla som sitter och pratar med en präst kl. 19 en fredag kväll... Men det blir nog bra, blev mer eller mindre tvingade att läsa någon vers, men det överlever vi nog. Strax efter 22 körde jag lillebror till tåget, så får se nu när man får se honom nästa gång.
I lördags åkte vi till stan en sväng och sedan hem för att baka lite, så nu är bakningen till dopet på g iaf. Ska baka ett par gånger till i veckan sedan är det klart. Förutom tårtorna, men de fixar vi på fredag tillsammans med Peters mamma. Idag bakade jag lite till, åkte till lillänge en sväng och på eftermiddagen upp till Änge, dels för att lämna Robin och dels för att vi hade beställt kött som kommit. Så det packade vi i änge, kanske 30 påsar köttfärs och massor med kött, så som filé, grytbitar, innan- och ytterlår, och allt annat som kan finnas på en ko. Så nu har vi kött för väldigt lång tid, det känns ju super, och bra pris fick vi också.
Så helgen har varit super, fått massor gjort inför dopet och annat fix. Dock kanske vi inte hann med att göra så mycket saker med Robin som vi önskat eftersom det är lite mycket nu, men han var duktig på att hitta på lite saker själv och väldigt duktig att hjälpa till med diverse. Det tråkiga med helgen är att Tove blivit väldigt förkyld. Täppt mest hela tiden och har mycket hosta, gnäller även lite då hon hostar så jag tror det kan göra lite ont. Men hon har ingen feber och äter fortfarande väldigt bra, sover dock väldigt dåligt/oroligt, men idag köpte vi avsvällande näsdroppar, så nu ska hon få det på natten och vanlig koksaltlösning på dagen om hon behöver det. Hoppas hon blir frisk snart!

Till veckan får vi se vad som händer, det beror ju på hur Tove mår. Men jag skulle vilja iväg och fotografera henne på onsdag på öppna förskolan, men vi får se. Annars så blir det väl promenader, bakning och dop.

//Sara