Lilypie Third Birthday tickers

torsdag 31 maj 2012

Shoppat

Idag har vi varit in till stan och shoppat lite. En vattenflaska till mig som man inte behöver skruva av en kork på för att dricka (som den jag använder nu har), nya strumpor till mig, känns som att varje nytt par jag tar fram på morgonen har hål, Tove fick fotbollskläder nu lagom till VM börjar, shorts och t-shirt, och jäklar vad söt hon var i dem. Hon passade verkligen superbra i gult.
Sedan måste jag ju säga att resten av dagen har varit superslapp! Tvättat en maskin med tvätt och gjort en broccoligratäng till middag, pratat med Toves förskola och suttit massor vid datorn och tvn.

Tidigt imorgon blir det träning, ÄLSKAR att ha det gjort från morgonen!

//Sara

onsdag 30 maj 2012

Shoppa

Jag sitter och tittar på olika sidor på nätet många gånger varje dag, där jag skulle kunna skicka efter kläder. Webshopping skulle kunna vara mitt yrke =) Fast nu är det långt mellan gångerna då jag faktiskt skickar efter något. Har blivit så missnöjd de sista gångerna så det är inte lika roligt längre. Plus att jag har mitt viktmål jag skulle vilja nå innan jag köper nya kläder, men det verkar ju gå åt helvete...
Men iaf så blir det nog så att nästa gång jag ska köpa kläder så ger jag mig ut på stan för att prova kläderna direkt. Har sett en del plagg jag skulle vilja ha, men det är ju inte alls lika säkert att de sitter lika snyggt på som de ser ut där de hänger, men en chans ska de iaf få. =) Men det blir någon dag då jag är nöjd med mig själv, nöjd med min träning och tycker att jag har gjort mig förtjänt av de nya kläderna.


Kram

Bra träning

Idag hade jag ett sjukt bra träningspass, som även var sjukt jobbigt! Började med löpning 20 min 7.7km/h, gå 2 min och sedan löpning 10 min 8.5km/h, fast de sista minutrarna ökade jag lite hela tiden så de sista 20 sek sprang jag på 11.5km/h. Helt slut efter, men en sååå bra känsla i kroppen! Tog sedan och körde ett hårt mag- och ryggpass, körde riktigt tungt, för mig var det iaf tungt, och kände mig alldeles mör i överkroppen efter. NICE!!
Mina nya strumpor kändes bra, men det krävs nog en del pass till innan jag vet om de gör någon skillnad.

Nu ska jag ringa rektorn ang. inskolningen och sedan planera hur jag gör till veckan, när åker jag buss, när cyklar jag, när tränar jag, osv.

Ha en bra dag alla!!

tisdag 29 maj 2012

Tisdag

Jag har verkligen noll koll på vilken dag det är nu när vi båda är hemma, men det lär det väl bli ändring på nästa vecka då jag börjar jobba. Jag ser fram emot att jobba, men är samtidigt lite nervös. Kan tänka mig att den första veckan blir lite jobbig innan alla namn sitter och alla föräldrar är hälsade på.
Idag har vi haft en lugn dag. åkte till BVC för att visa upp några utslag som Tove har på ryggen, men varken sköterskan eller läkaren visste vad det var riktigt, men vi fick en salva utskriven och ska prova den ett tag för att se om det blir bättre. Sedan handlade vi lite på Maxi och efter det har vi bara haft en slappardag hemma med lite tvätt. Det började krypa i kroppen min runt 14 för då ville jag träna, men eftersom jag hade lite ont i halsen i morse och (igen!) börjat känna av mitt knä, så tog jag en vilodag idag och tränar imorgon istället. Ska försöka komma på vilka övningar jag gjorde hos sjukgymnasten sist jag hade ont i mitt knä, för då blev det ju bättre. Minns iaf att det var många balansövningar, och göra dem några gånger i veckan.
Idag fick vi även ett placeringsmeddelande hem och vi har fått den förskolan vi sökte till i första hand, så jag ska kontakta rektorn imorgon för att höra hur det blir med inskolningen.


//Sara

måndag 28 maj 2012

Loreen - Euphoria (Sweden) 2012 Eurovision Song Contest Official Preview...



Har lust att skriva, men ändå inte.
Hade en GRYM dag och kväll i lördags, med vänner, god mat och så jäkla roligt! En superbra kväll som gärna får upprepas! Men saknade ju Tove massor när vi vaknade på söndagen så vi hämtade henne direkt! =)
Annars så har de sista dagarna bestått av kalas, grillning, stadsbesök och träning. Köpte några snygga linnen och riktiga löparstrumpor för att kolla om det kan göra så att jag slipper få blåsor när jag springer. Och träningen går fortfarande bra. idag var löpningen tung, men jag gjorde den precis som jag hade planerat och resterande benträning gick också bra. Så jag tror jag vill iväg och träna imorgon också, bara för att det går så bra nu och prova mina nya strumpor=)

fredag 25 maj 2012

Jobbat

Idag tog jag ett löppass på friskis, 30 min som det var tänkt. Det var jobbigt, men jag känner ändå att det går lättare och lättare, så det är ju superroligt. Synd bara att jag inte märker något på vikten, eller rättare sagt runt midjan, det är ju där jag vill att det ska försvinna mest med överflöd =) Men det kanske kommer eftersom då jag orkar springa en längre stund och ökar farten. Har iaf kommit fram till vilken belöning jag ska "få" då jag klarar att springa en mil under 60 min. Det finns en sak jag vill ha mer än allt annat för tillfället, och det är en ny mobil. Vet inte än om jag vill ha en samsung, sony eller iphone, men den karamellen hinner jag ju suga på ett tag då jag är några månader bort att nå mitt mål. Men detta målet känns iaf nåbart i förhållande till viktmålen jag hade och fortfarande har. Men nu kommer löpningen i första hand och då hoppas jag att det ska leda till en viktnedgång, men jag får se...
Idag efter träningen gick jag till jobbet, i regnet ska jag tillägga, för att planera lite inför hösten. väldigt roligt att få sitta med mina kollegor och fundera och spåna en hel del, fler sådana dagar, TACK! Ser fram emot att börja jobba nu, bara en till vecka sjukskriven sedan är jag på plats!!

//Sara

torsdag 24 maj 2012

Älskar sommaren!!

I morse mötte jag upp Felicia på Friskis för att träna. Jag körde rygg och triceps och ett intervallpass med 6 min uppvärmning sedan intervaller på 1 minut, alltså 1 min på 10km/h och 1min på 5 km/t i 20 min, skönt att göra, men ett löppass känns som det ger mer då jag springer hela tiden, men så är det ju inte, det är ju super att varva. Så min plan nu är att jag springer mina tre löppass och tar ett intervallpass varje vecka, och till det lite styrketräning förstås. Får se hur träningen ser ut de dagar jag ska cykla till och från jobbet, då får kanske det räknas som ett träningspass, kanske... Får se hur tiden räcker till.

Idag har jag sedan njutit massor i solen. Åh, vilket bra humör jag blir på när solen skiner! Idag har jag smort mig, vilket jag inte gjort hemma i Sverige sedan jag var liten tror jag. Men bara smort där jag var röd sedan igår, så idag har jag nya röda ställen, bland annat framsidan av benen, så nästa gång jag får tillfälle att sola så får jag ta baksidan =)
Idag gjorde vi foliepaket med lax, potatis, morötter, paprika, purjolök, grädde och vittvin på grillen, SUPERGOTT!! Till efterrätt fixade sedan Peter foliepaket med digestivekex, mörk choklad och marshmallows, till det åt vi päron, riktigt mumsigt var det.

Imorgon tar jag ett 30 min löppass i lugnt tempo och lite styrketräning innan jag ska till jobbet och planera inför hösten. Ska bli skoj att få "jobba" lite och komma in i tänket efter så lång tid borta.

KRAM!

onsdag 23 maj 2012

Sommar!



Idioti!

Idioti att första dagen det är riktigt fint väder sitta ute i solen utan att smörja sig. Jaja, skadan är redan skedd och nu sitter jag här rödare än en tomat. Men förhoppningsvis leder ju det till en lite brunare kropp, så man slipper den blekfeta- och får den brunfeta kroppen istället =)

Iaf så tränade jag igår, men gud vad trött jag var i benen efter att ha sprungit tre dagar i rad och dessutom styrketränat benen under de dagarna också. Så det blev bestämt att jag skulle ta en vilodag idag, och vila blev det som sagt, i solen med en ljudbok "En dag", rätt bra bok nu när jag kommit in i den.
Både igår och idag år vi middag ute på altanen, jag ÄLSKAR det!! God mat och fint väder kan göra vem som helst på bra humör! Förutom Tove just nu. Tror att en hel dag ute i solen har gjort henne trött lite tidigare än vanligt vilket nu kl. 19 har gått över till övertrötthet. Så snart ska jag göra ett nytt försök på en läggning och kolla om det går bättre.

Chefen ringde iaf igår och det blev bestämt att jag börjar på den avdelningen som var planerad, så det känns skönt, sedan så vet man ju aldrig vad som händer i framtiden, men det ser vi då.

Imorgon tar jag ett morgonpass på gymmet, kanske med sällskap, det visar sig.

//Sara

måndag 21 maj 2012

Träning

Det blev träning idag också. Peter skulle på Jula och köpa lite saker och sedan dricka lite kaffe med några vänner, så då passade jag på att hoppa av på frösön då han och Tove ändå skulle fördriva lite tid på stan. Löppasset gick väldigt bra. Jag ökade hastigheten lite och de sista minuterna sprang jag det jag orkade. Tränade sedan lår, rumpa och vader, gjorde även "plankan" för att stärka de inre magmusklerna (de få som finns kvar). Imorgon ska Peter iväg och fixa lite med däcken på morgonen så även då passar jag på att träna en sväng. Hoppas även på fint väder imorgon så då kanske det blir en promenad med vagnen då Tove ska sova.

Min chef ringde idag och ville fråga om jag kunde tänka mig att byta avdelning då de behövde en förskollärare dit. Jag sa hur jag kände och hon skulle fundera imorgon. Det är ju faktiskt så att hon gör ju som hon vill i slutändan iaf. Om det blir så att jag ska byta hade det varit trevligt att fått reda på för några månader sedan så jag kunnat ställa mig in på det, men å andra sidan hade jag ju inte behövt byta om jag inte brutit handleden för då hade jag ju redan börjat jobba.

söndag 20 maj 2012

Rättning

Fel av mig. Läste nu och det blir två pass 10min löp - 2 min gång - 10min löp - 2min gång - 10min löp och ett 30min löp, hade lite fel där =)
Funderar även på att öka hastigheten lite, men bara lite... =)

Söndag

Idag är det söndag, och det känns som en bra dag tycker jag.
De sista dagarna har vi haft fullt upp, typ... Hälsat på Peters pappa och Eva i torsdags, i fredags tog jag ett backintervallpass och sedan tränade jag rygg, axlar och mage. Hemma sedan åkte Peter till golfbanan och jag och Tove åkte med och hoppade av på frösön och tog en promenad in till stan och strosade lite där, hyrde lite filmer. Igår var vi i änge hela dagen, grattade mormor som fyllt år, Peter hjälpte pappa att flytta ett glasparti på inglasade altanen och vi åt middag där.
Idag plågade jag iväg mig på en löpppass här hemma, för plåga är verkligen rätt ord. Höll nästan på att börja grina innan jag skulle iväg bara för att jag hade sån ångest över löppasset, fjantigt, jag vet, men nu var det så. Att ta promenader gruvar jag mig aldrig inför, men dessa löppass efter vägen är en ren plåga. Tog iaf vägen där det är minst med hus... =) Det blev ca. 3.1km på 25 min och jag var helt död efter. Känns långt bort att orka springa en mil under 60 min, om det målet skulle vara lite närmre skulle jag ju ha sprungit strax över 4km på 25 min idag... Men, men, jag fortsätter med det träningsschemat som jag börjat på med, så till veckan blir det två stycken 15min löp - 2 min gång - 15 min löp pass och ett 30 min löppass, får se hur det går...

Peter är nu inne hos grannarna och kaklar lite och jag och Tove myser i soffan, en lugn och skön dag.

onsdag 16 maj 2012

Bra dag

Idag har det varit en superbra dag, massor har hänt och blivit gjort!
Jag började dagen med ett träningspass, löpning, bröst och mage, så skönt, men skönast är nog ändå duschen efteråt, då ansiktet är fullt av salt och känns alldeles strävt, då är det nice med en varm dusch! För svettig blir jag, riktigt jävla dyngsur av svett, roligt att veta va?! =)
Sedan hemma så kom Christer hit och hjälpte Peter att bygga ett räcke till trallen, så inte Tove ramlar ut. Fast hon har varit väldigt försiktig då hon varit där, men rätt som det är lär hon ju få för sig att springa rakt ut, eller kanske vinglar till och far ut, och då, på ena sidan är det iaf ett fall på 1 meter. Men nu slipper hon ramla så långt. När det gjorde räcket så fixade jag med fika och grejer till dom, tvättade och vek tvätt, dammsög och tvättade alla väggar i badrummet, kaklet såg riktigt äckligt ut på en del ställen, men nu är det rent och fräscht! Har även hunnit med och vara ute massor med Tove. På eftermiddagen kom Magdalena, Tony och Måns och hälsade på, fika hade de med sig också =) Ska bli skoj när måns blir lite större så han och Tove kan leka tillsammans. Jag minns ju själv hur skoj jag tyckte det var att få leka med mina jämnåriga kusiner då jag var yngre. Sedan fixade jag middag, Thaigryta, då Peter fortsatte fixa med räcket. Så nu sitter jag och Tove i soffan  och slappar och Peter är ute och fortsätter bygga.
Tove provar räcket =)
Nu vill jag ju fixa fint och mysigt där, blommor och kanske någon ljuslykta.

tisdag 15 maj 2012

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe



Detta är iaf en av  många låtar som får mig att bli lite gladare och må lite bättre varje gång jag hör den.

Kan även tillägga att min träningsvärk har blivit värre och värre under dagen, så nu kan jag knappt resa mig upp eller sätta mig ner utan att låta/stöna som en snuskig gammal gubbe =) Ska bli spännande att se hur det går att träna imorgon... =S

måndag 14 maj 2012

Blåsa bort!

Idag när det blåser så mycket som det gör är det extra skönt att ha ett träningskort. Då går det ju verkligen inte att skylla på vädret som anledning till att inte träna.
Idag tränade jag med Felicia, roligt med sällskap under träningen.
Först blev det löpning:

15 min. löpning i lugnt tempo

2 min. rask gång

10 min. löpning i lugnt tempo

2 min. rask gång

29 minuter totalt


Helt död efteråt och svetten verkligen sprutade, skönt! Sedan körde jag axlar, ben och lite mage. Försökte även komma ihåg vad jag fick för övningar av sjukgymnasten då jag hade problem med mitt knä, så jag gjorde en del av de balansövningarna också. Tänkte att det kan vara bra i förebyggande syfte så jag inte får problem med mitt knä igen. Kändes även bra i handleden då jag tränade axlar med hantlar, men jag tar det lite försiktigt ändå.

Sedan åt vi lunch på Restaurang Sundet, rätt ok tyckte jag dagens mat var där. Sedan följde jag med Felicia då hon skulle hämta lite hö till sina får. Gud vad mycket fix när man har djur, kände lite extra idag att jag är nog en person som trivs väldigt bra utan djur. Man åker bort som man vill, inte en massa hår som ska städas upp osv. Fast ibland skulle jag vilja ha en hund som sällskap och för att få ytterligare en anledning att ta promenader.

Nu blir det slappning resten av dagen och imorgon får jag se om vi tar oss iväg till öppna förskolan eller skiter i det.


//Sara

söndag 13 maj 2012

Hallelujamoment

Jag har så länge jag kan minnas varit en sådan som vill duscha varje dag, iaf tvätta håret. Jag tycker att mitt hår känns och ser skitigt ut om jag inte tvättar det en gång/dag. Vilket ofta har resulterat i att det tar rätt lång tid för mig att göra mig klar på morgonen eller då vi ska någonstans då jag alltid vill duscha då. Men nu när jag var och klippte mig sist så använde frisören torrschampo i mitt hår för att få lite mer stadga när hon skulle styla det. Så jag köpte det, och nu är jag frälst!! Som den här veckan har jag bara tvättat håret efter träning (för allt svett tror jag inte försvinner med torrschampo) och dagen/dagarna efter har jag sprayat i torrschampo, ruffsat till håret och sedan varit klar.
Älskar det!!
Gud vad mycket tid jag sparar på det. Håret känns mjukt och rent efter. Halleluja-moment varje gång! Varför har jag inte provat detta förut??

lördag 12 maj 2012

Jaha...

Sitter i bilen mot Frösön och är skitnöjd att jag orkade springa 20 min, i lugnt tempo utan att vila det minsta. Då säger Peter något i stil med: "Det där programmet du följer måste ju vara för riktiga nybörjare"... Jaha, då blev man nedtagen på jorden direkt, men tyvärr kan inte alla ha superbra kondition från början då de börjar träna, jag går ju inte ens uppför en backe utan att bli andfådd.... =)
Han sa det ju inte för att vara elak, men oj, vad värdelöst det träningpasset kändes direkt...

Jaja. Idag har jag iaf "tränat". Sedan hälsade vi på i Namn, där blev det lite fika och kortspel, mycket trevligt och Tove älskar att vara där och pyssla på med alla deras leksaker.

Idag gör vi PadThai till middag och kanske ett glas vin.

fredag 11 maj 2012

Tjejkväll

Idag gjorde vi morgon kl 6, för då var det en liten Tove som bestämde sig för att kliva upp. Men det kändes, faktiskt, på riktigt, helt ok, jag var inte så trött, men supersugen på kaffe. Så då blev det frukost och kaffe med lite tända ljus, då det har varit en ganska mörk och tråkig dag idag fungerade det bra med lite ljus.
Jag har en liten tendens till träningsvärk idag, men jag trodde det skulle vara mycket värre. Imorgon blir det ett pass till, tror jag tar det direkt från morgonen, så skönt att redan ha det gjort när klockan är runt 11. Det som blir lite tråkigt så fort jag börjar träna eller äter något "som ska göra mig smal", är att jag vill ha resultat på en dag, men riktigt så är det ju inte... Bara att bita ihop och fortsätta!
Idag när vi var in till stan för att fika lite, så köpte jag fyra filmer. De "satt ihop", en box som heter "Ladies Movie Night", och den passade ju super till ikväll då Peter först skulle på en after work och sedan se hockey på stan. Så jag och Tove har haft tjejkväll ikväll, men nu sover hon så jag får fortsätta den själv. Har sett två av filmerna redan, "Veronika bestämmer sig för att dö" och "Jag har älskat dig så länge", "Veronika-filmen" var bäst, den andra var ok, men på franska... Kvar har jag nu "The open road" och "Lost in austen", får se om någon av dem är bra. Tjejkvällen har för min del bestått av lax med bladspenat till middag och nu lite Rosé och choklad, både 85% och vanlig ljus. Jag äter av båda sorterna idag med gott samvete =)

torsdag 10 maj 2012

Tränat

Vid 9.00 i morse åkte vi iväg, Peter skulle göra lite saker och jag träna. Det gick superbra att träna idag också, och det är ju så skoj!
Idag blev det 20 min på Crosstrainern och en sväng på löpbandet, samma som det blev igår, så idag är jag mör i benen,

10 min. löpning i lugnt tempo

2 min. rask gång

10 min. löpning i lugnt tempo

2 min. rask gång

24 minuter totalt


Nästa gång jag tränar blir det lite styrketräning tror jag och löpning:

20 min. löpning i lugnt tempo

5 min. rask gång

25 minuter totalt


Programmet jag följer har jag hittat här.

onsdag 9 maj 2012

Jag ljög

Jag ljög igår, det blev ingen löpning. Jag var supersugen på det när jag skrev det, men då skulle vi göra andra saker och sedan så orkade jag helt enkelt inte, jag blev rätt och slätt LAT. Så enkelt är det, har ingen undanflykt över huvudtaget. Det blev ett bad istället, så jäkla skönt! Nu är nästan all den "döda huden" borta från armen!
Men idag blev det träning! Nu har jag köpt ett träningskort på Friskis och Svettis för 6 månader. Så nu är det bara att hårdträna! Idag löpband, 10min långsam löpning- 2 min prom- 10 min löpning- nedvarvning, och sedan 10 min på crosstrainern. Inte ett så långt pass, men jag kom iaf iväg, och det var superskoj och gick riktigt bra. Längtar till nästa gång jag ska iväg! Då ser löppasset likadant ut, men det blir nog lite cykel eller crosstrainer till, och lite längre stund än vad det var den här gången. Styrketräning ska jag också börja med lite smått, men hoppa övningar som kan skada handen.
Känner verkligen att jag är en gymperson, promenader är ok att ta hemma, men thats it! Älskar att träna på gym, speciellt när det finns så många roliga konditionsmaskiner =)


En fundering: När går jogging över till att få kallas löpning? Jag kallar allt löpning, fast jag kanske joggar egentligen...


//Sara

tisdag 8 maj 2012

Borta!

Nu är gipset borta!! Det är sååååå skönt! Det ser iofs ut som att jag har någon hudsjukdom då all gammal hud är kvar på armen och håller på att ramla av, men det gör inget. Ont gör det också. Kan ju röra armen på ett annat sätt nu än vad jag kunde med gips, så rätt som det är gör det riktigt ont. Men det är tydligen så det ska vara. Har fått en massa övningar att göra också, för att få upp rörligheten i handen, för nu är den riktigt "stel", inga muskler kvar nästan som hjälper till att vrida och vända på handen. Men det här blir bra till slut!

Det blir nog ingen inskrivning på Friskis och svettis idag, då logistiken inte riktigt tillåter det, samt att jag inte kör bil än på några dagar då det gör ont i handen. Så idag får det bli ett löppass här hemma istället. Har hittat ett löpprogram för tio veckor som jag är sugen att testa, men det är ingen intervallträning där, och det vill jag ha. Så då vet jag inte om jag ska lägga till ett sånt pass och då blir det löpning fyra dagar i veckan, eller om jag ska göra ett eget program. Och om jag gör ett eget så blir det nog tre pass i veckan, ett intervallpass, ett kort/snabbt pass och ett längre pass. Vet inte riktigt vad som är bäst? Men jag tror jag börjar med det programmet jag har läst om, och kör det i ett par veckor, och bestämmer då om jag ska ändra något.
Målet är i att springa en mil under en timme, och helst innan 22/9 då topploppet är som jag är sugen att vara med i.

//Sara

lördag 5 maj 2012

2 par skor!

Idag var vi på stan och jag hittade 2!! par skor. Ett par billiga foppakopior som jag ska ha för att gå ut och in på gården nu när mina tofflor kommer att försvinna till jobbet. Ett par lila, rätt sköna, men skitfula, precis som alla andra foppatofflor =)
Här är dom.
Och ett par vardagsskor. Det blev en smidigare löparsko. Superskön och skitsnygg, älskade den nästan på en gång. Lite dyrare, men jag hoppas ju på att använda den ett tag nu. Har varit inne på det ett tag nu, att jag ska köpa en typ löparsko för att ha till vardags istället för en sneakervariant. Fast jag köper nog ett par nya vita adidas till hösten, ett par som jag har nu, GoodYear.

En sån här, fast lila och svart.

I love it!!

fredag 4 maj 2012

Bilder

Här kommer lite bilder från de sista veckorna som varit.

Tove tyckte om Ballerinakex

Att leka vid dörrar är stundvis det roligaste som finns

I farfars och Eva stuga var bunken det roligaste som fanns =)

Älskar att gunga...

...så då fick hon en egen. Som hon här testar
när vi är på besök hos mormor och morfar.

Men hon älskar sin Bobby Car mest i hela världen,
skulle kunna sitta och åka på den hela dagarna.

Gungan fungerade även bra hos farfar och Eva på sista april.
 Idag var vi på djungelhuset tillsammans med Magdalena, Izolde och Måns, fast Måns sov mest =) Ska bli skoj när Tove kan springa omkring lite mer som hon vill där, precis som Izolde gör nu. Och jag hoppas att Tove blir lika duktig som Izolde är då det gäller att leka själv och hitta på saker, hon är verkligen superduktig på det. Tove är också duktig på att leka själv då vi är hemma, så jag hoppas det fortsätter så =)
Tove

Tove och kusin Izolde (fick aldrig till någon riktigt
 bra bild på dem då de aldrig var riktigt still)

Tove provar studsmattan

Hon älskar bilar och fordon!

onsdag 2 maj 2012

Den här köpte jag igår när jag var på stan med Anna och Johanna. Provade massor, men den här blev det. Den var rätt skön, men inte jätte, satt inte snyggt, men fyller sitt syfte så att säga. Så nu till veckan ska jag prova den under min löpning och hoppas att den fungerar superbra.
När jag (inte om jag) har kommit igång med löpningen så kanske jag kostar på mig en till, men då ett annat märke tror jag. Har ju även några hemma, men inte någon som jag är riktigt nöjd med...

Blablabla...

Det har varit mycket de sista dagarna, inte varit hemma en enda dag. Hälsat på släkt och vänner, oljat trallen, gått fram och tillbaka med Tove på hennes Bobby Car hela dagarna. Idag har vi grattat Izolde på 5års dagen, som var för ett tag sedan. Satt och pysslade lite med henne, skoj! Och så roligt det ska bli när Tove också kan sitta och pyssla på så.
I morgon gör vi en tripp till IKEA. Vi ska väl inte ha så mycket men det är ju ett väldigt bra tidsfördriv, enligt mig iaf =)

På måndag åker gipset av, så mest troligt anmäler jag mig på Friskis&Svettis till veckan, samt börjar min resa mot milen under 1 timme. Det är mitt mål med löpningen, att springa en mil under en timme, och när det har hänt så får jag någon belöning av något slag. =)