Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 31 juli 2012

Morgonträning

Hade ställt larmet på 07.00 imorse för att ta mig iväg och träna tidigt. Det är så skönt att träna tidigt för då är resten av dagen kvar sedan. Åt frukost ganska direkt då jag klev upp så jag skulle hinna smälta den lite, så kl. 8.00 åkte jag på träningen.
Hade planerat ett intervallpass på löpbandet och sedan hade jag just inga planer, och tur var väl det! För efter löpbandet fanns det verkligen inga krafter kvar till någon mer träning.
Intervallerna såg ut nästan som sist, springa 400m, gå 100m.

5min uppvärmining - 9.0km/h - gå - 9,0km/h - gå-9,0km/h - gå - 10km/h - gå - 10km/h - gå - 11km/h - nedvarvning.

 32min tog det och jag trodde jag skulle dö efter =)

Får se vad vi hittar på idag och hur kvällen ser ut om jag ev tar ett pass på cykeln.

måndag 30 juli 2012

Broccoligratäng

Jag har ju gjort en broccoligratäng som är supergod nu några gånger. Den är verkligen supergod men sist tyckte jag att den blev lite väl "vattnig". Så den här gången gjorde jag inte en ostsås utan en äggstanning med ost i istället. Det blev riktigt bra!

1kg Broccoli
500g kassler
1 gul lök, eller purjolök
3dl grädde
3dl mjölk
2 ägg
ca. 3dl ost
salt och peppar


Koka broccolin, lägg i durkslag och låt ånga av allt vatten. Töm i en ugnsfast form, lägg hackad lök och tärnad kassler ovanpå.
Blanda mjölk, grädde, ost, ägg och kryddor och töm sedan över broccolin.
Grädda i ugnen på 200grader till stanningen har blivit bra, ca 40min.

Skulle kunna tänka mig att det blir ca. 6 port. Vi åt idag, och åt mycket, och fick sedan till 4 matlådor till frysen.
Jag använde västerbottenost då vi hade det i kylen, vilken ost som helst går nog bra, men v.b-osten gav riktigt bra smak.

Mums!!

Måndag

Idag tog jag lite sovmorgon när Peter och Tove klev upp, det var skönt.
Sedan tog jag och T en sväng till mitt jobb. Trevligt att träffa de som jobbade och T fick springa av sig lite.
Hemma sedan gjorde jag en omelett med lite tacoköttfärs som blev över i förrgår och åt lite tomat- och mozarellasallad till det. Supergott!!
Till middag blir det broccoligratäng, älskar det, men tänkte ändra lite i den idag, tror jag, får se om det blir bra.

Nä, känner på lukten just nu att det är dags för ett byte på lilla fröken.

Förskolestarten

Nu har jag börjat kolla över vad Tove har för kläder inför hennes förskolestart. Vanliga, innekläder har hon massor av, men jag klickade ändå hem lite basplagg i en storlek större än de kläder hon använder just nu. Men utekläder kan hon behöva lite mer av. Jag som jobbar på förskola älskar barn som har bra utekläder då vi är ute väldigt mycket. Så idag klickade jag även hem en Fleecejacka och Fleecebyxor. Överdragsbyxor har jag redan köpt, även galonkläder, både ett set med fodrad galon och ett vanligt tunt set. En overall ska vi köpa till vintern, plus att hon har täckjacka och täckbyxor som hon fick när hon fyllde år.

Så det som saknas nu är lite vantar, och då tumvantar, fingervantar får hon när hon kan ta på dem själv =) Vantar behövs i lite olika material, vanliga tunna tumvantar, galonvantar och vinterhandskar. Även mössor i olika tjocklekar kommer att behövas. Och skor, är lite rädd för att hennes stövlar börjar bli små, men då blir det nog ett par fodrade stövlar direkt, vinterskor behövs till vintern och kanske ett par gympaskor nu till hösten.

Men jag kommer inte att handla så det finns dubbelt av allt, jag tycker det blir lite för mycket pengar, vi kan ta sakerna mellan förskolan och hemmet om det skulle behövas.
En lekhjälm lär väl behövas. Nappar har jag köpt och även klisterlappar att sätta på napparna och lappar att stryka på hennes kläder. Jag har börjat märka en del av hennes kläder, men kommer nog inte att märka allt, det blir nog mest på hennes nya kläder som vi kommer att köpa framöver och på de saker och kläder som är lite dyrare.

Jag känner mig väldigt ambitiös just nu, men jag kan tänka mig att det ofta är så till det första barnet, om man får ett till barn är man nog inte lika noga, då vet man att allt löser sig iaf =) 
Tyckte om färgen

Leggings tycker jag är så användbara

Fina tröjor till ett bra pris.

Tyckte det var fin färg på den här fleecetröjan

Och byxor som passar till =)

Lite rosa måste det ju vara.
Allt från HM om någon undrade. Jag tycker ofta de har fina barnkläder till ganska vettiga priser.


//Sara

söndag 29 juli 2012

Solig dag

Idag har vädret varit helt underbart!
Jag och Peter turades om med Tove i morse då hon ville kliva upp 6.30, så jag klev upp med henne och Peter klev upp kl. 8, då gick jag ock la mig igen, det var skönt! =)
Då tog vi en tripp till Jordgubbscafét på Rödön tillsammans med Christer och Ulla. Mycket gott fika och ett väldigt trevligt ställe, jag hade bara åkt förbi förut.
Tove älskar sin nya vagn, vill inte lämna den!

Försökte få till en fin bild med Tove och
blommor, men jag fick avsluta det... =)

Att visa magen och klappa på den är roligt just nu.

Undra om Tove har sett hur jag gör när jag solar? =)

Mycket fin blomma(?) som även jag kan
tänka mig att ha på altanen nästa sommar


När vi kom hem åkte jag iväg och tränade lite. Först 10 min rodd och efter det blev det styrketräning för hela slanten. Svetten rann och hela överkroppen blev tränad, förutom axlarna som jag får en tendens att få ont i när jag tränar dem, kanske har för tunga vikter, men att fjanta på med lätta vikter känns ju inte som att det ger något...

Till middag grillade vi kött och andra goda saker och åt sedan ute. Lätt att äta GI-anpassat när man grillar iaf! =) Tove fick en piggelin efter maten och efter det var det obligatoriskt med en tvätt, så vi tog ut en massa vatten så hon fick klä av sig och leka med vattnet. Skönt att hon inte behöver ha på sig en massa kläder när kl. 18.30. Äntligen har sommaren kommit(?)! Lilla fröken somnade 19.30 så nu blir det väl OS hela kvällen.


//Sara

lördag 28 juli 2012

Vardagslyx

Idag tog jag och köpte två ljudböcker och en CD-skiva till mig. Det är vardagslyx för mig, att få unna sig saker man egentligen inte behöver =)
Jag vet att man inte lyssnar på CD-skivor längre, men jag tycker om att äga en skiva jag tycker är bra, och för att ha bilen. Så musiken i bilen kommer framöver att vara Lalehs nya skiva.


Har hört de flesta låtarna på skivan i spotify, och tycker att de är bra, så jag har höga förväntningar på den här, längtar till den ligger i brevlådan!

Ljudböckerna jag beställde var de två första av Twilightböckerna. Jag har ju bara sett den första filmen, men hört att alla är helt lyriska över filmerna, så nu tänkte jag att även jag ska ge dem en chans, fast i ljudboksform. Och gillar jag dem så ser jag alla filmerna efter det.

Just nu har jag ett gäng ljudböcker som ligger och väntar på mig, and I love it!! Har även hur många vanliga böcker som helst som jag inte läst, men har jag tur så kommer jag in i någon läsperiod snart. Brukar få sådana under hösten och vintern när kvällarna blir mörkare och man kan njuta med en bok och tända ljus. Får se hur mycket tid det kommer att finnas till sånt nu när jag liksom inte är själv på kvällarna =)

Tränat

Tränade benen stenhårt i tisdags, så efter det har jag haft en grym träningvärk så det har inte blivit någon träning förrän idag. Tänkte träna igår, men det gick inte eftersom Peter var iväg och spelade golf. Så då tig jag ett pass hemma efter frukosten idag.

Det blev 1 timme och jag sprang/gick 7,1km med en medelhastighet på 8,2km. Räknade ut detta på iFORMs hemsida. Det gick ändå förvånansvärt bra förutom att jag hade sjukt ont i benhinnorna då jag gick, men när jag joggade så gick det bra. Får se imorgon om det bara blir en lång promenad eller om det blir ett pass på gymmet, någon form av träning blir det iaf.

Idag var det iaf superskoj att springa ute, inte ens svårt/jobbigt att ta sig iväg som det brukar vara. Hoppas den känslan kan fortsätta.

//Sara

Stråkat

I veckan har jag stråkat Tisdag, Onsdag, Torsdag och idag en stund på dagen.
I tisdags var jag iväg med Eva och Felicia, vi åt lite mat och kikade runt lite. Jag drack inget och hade bilen vilket var väldigt skönt när regnet kom och jag åkte hem, men trevligt var det!
I onsdags var jag iväg med Anna och Johanna. En sväng på stan, sedan lite vin hos Johanna i olika omgångar. Mat på teaterträdgården, väldigt gott! Sedan blev det stråket för hela slanten.
I torsdags så var vi till Jessica och Anders på lite grillning. Vi var tio stycken som åt, drack och hade lite tävlingar, mycket trevligt och roligt. Svårt bara att hålla ihop alla på stråket senare på kvällen.
Igår åkte vi och hämtade Tove som varit i Änge sedan onsdag. Peter åkte och spelade lite golf på eftermiddagen och jag och Tove satt hemma och mös. Det är konstigt att man tycker det ska bli lite skönt att få vara lite själva då i stort sett det enda man pratar om är Tove och vill hämta hem henne så fort som möjligt! =)
Idag blev det stråket på dagen och lite lunch med Christer och Ulla. Peter fick även den stora äran att ta någon öl eftersom jag gärna körde då jag hade tränat på morgonen och tyckte det kändes som att förstöra träningen med att dricka till lunchen =)

Men nu har vi stråkat klart för i år, nya tag nästa år!

måndag 23 juli 2012

Äntligen tränat!

Idag kom mamma hit och vi tog en tur till Utkikstornet på Frösön och fikade lite. Sedan när mamma åkt så åkte jag iväg och tränade. Gud vad skönt det var! Ett riktigt jobbigt pass.

25min intervaller, löpning 400m, gå 100m. Sprang varannan intervall på 10km/h och varannan på 11km/h, helt slut var jag iaf efter. Har verkligen hur dålig kondition som helst, men det ska jag försöka ändra på nu! Sedan blev det rygg, mage och armar som fick sig en omgång. Var helt mör i armarna när jag skulle köra hem, skön känsla! =)

Precis när jag kommit hem frön träningen så kom Magnus, Helen, Elin och Hugo cyklandes till oss, vilket jag förstod att de skulle eftersom jag kört om dem. Tove älskar iaf att leka med Elin och Hugo, alla tre bara tokskrattar hela tiden, så mysigt att höra.

Middagen idag blev lax med fetaost/pestoröra och blomkålsmos till mig och potatis till de andra, fast Tove åt också av blomkålsmosen då hon fick både potatis och mos.

Nu ikväll blir det lugnt, blir nog någon av filmerna vi hyrde igår. Såg "En gång i Phuket" igår, det var en ok film, inte superbra men lite mysig.

söndag 22 juli 2012

Lördagen

Igår var en superbra dag. 
Först var vi på Måns dop, vilket var väldigt fint och sedan bjöds det på hur mycket gott fika som helst.
Sedan åkte jag till Johanna där Anna redan var. Vi åt sushi, drack gott och hade det väldigt trevligt. Gick en sväng nere på stråket, drack lite vin där och gick sedan upp till Teaterträdgården, där vi var i stort sett själva, men det gjorde inget, det var varm och bra mycket mysigare och trevligare än på stråket, blev dessutom bjudna på väldigt mycket tapas av han som jobbade i baren, supergott var det!

Bjuder på lite bilder från Måns dop.

Magdalena och Måns

Tove ville till en början sitta väldigt nära Peter
när vi var i kyrkan, sedan lossnade det...

Hela familjen!

Tove, Izolde, Jesper och Julia

Tove försöker sno Måns strumpor.

Paketöppning.

fredag 20 juli 2012

Mer shopping

Dagen har spenderats i staden och mitt kort har gått varmt! =)
Idag har jag köpt två olika nagellack, ett rosa och ett lila som man använder en magnet till för att få till ett mönster i lacket, provade när jag kom hem, och det fungerar. Så nu sitter jag med ett rosa finger och ett lila finger och försöker bestämma vilket jag ska ha imorgon, men jag tror det blir det rosa eftersom jag tror att jag ska ha ett rosa linne på mig, som jag för övrigt köpte idag det med, handlade även en randig t-shirt. Det är så skoj att handla kläder just nu då jag tycker att jag hittar mycket som jag vill ha.
Det blev även lunch på Lilla Siam och en klippning för Tove. Nu har hon iaf mer av en frisyr, innan så var det ju längre bak än på sidorna, lite hockeyfrisyr, och längst ut i topparna var det ju bara babyfjun. Luggen vägrade hon klippa, men den tog ju jag för inte så längesen så det går nog ett tag till. Men till nästa frisörbesök får hon växa på sig lite så man kan muta henne lite bättre för att sitta still. Tänkte ta något kort, men det blev aldrig, hade fullt upp med att försöka distrahera henne...
Var även till bolaget och handlade lite dryck inför kommande vecka med stråk, semester och goda vänner. Även på Maxi blev det en massa inhandlat då kylen nästan ekade imorse då vi skulle äta frukost. Försökte ju äta upp det mesta innan vi åkte till Stockholm vilket resulterade i en tråkig frukost imorse. Men nu ska det nog ordna till sig! =)

Imorgon blir det först dop på Frösön och fika i stan, ska bli mysigt! Sedan ska jag träffa Anna och Johanna för lite surr, god mat och dryck och ev. lite stråk. Och Tove ska bo hos sin farmor då även Peter ska ut imorgon, han är även ut ikväll. Jag har en känsla av att de flesta fryser ute på stråket ikväll. Hoppas på bättre väder imorgon både till dopet och till träffen med mina flickor. =)

torsdag 19 juli 2012

Shopping

Som jag lovat på jobbet så lägger jag ut lite bilder på min shopping, och Toves shopping förståss =)

Jeans till mig, Nike-dress till Tove ett par svarta och ett par
jeansfärgade byxor från Kappahl till mig, blå kofta till Tove, Blå
 t-shirt till Tove och en Peak jacktröja till mig.

Handduk och paraply från Junibacken till Tove då det vräkte
ner regn då vi skulle därifrån och vagnen stått ute då man inte
fick ta med den in, så vi behövde något att torka med =), linne
 och t-shirt och strumpor från p.o.p, allt till Tove förståss.

Två toppar till mig från lindex, en randig och en vit, två pyjamaser
från barnenshus till Tove, och en snuttis, samt två klänningar till
lilla fröken från Lindex. Kan säga att den här dagen var det skoj att
köpa kläder och jag hade kunnat köpa mycket mer då allt kändes
som att det satt så bra, speciellt byxor, men tre par fick räcka under
den här semestern, kommer säkert att ångra det senare...

Lite figurer som vi köpte på Junibacken, dock
tror jag att mamman tycker att de är roligare än
vad Tove tycker, man jag ska nog lära henne ;)

Känns som att jag börjar bli väldigt nöjd med min garderob just nu, har blivit väldigt mycket kläder inköpta nu ett tag, kanske blir lite till också =)

Bildbomb från semestern!

Här kommer bilder som blev tagna med kameran under semestern. Mest bara lilla fröken som fastnat på bild... =)
Provar mammas sko innan vi åker

På restaurang i gamla stan

Lite underhållning under våra 45min som vi köade in till Junibacken,
som för övrigt var superskoj för Tove, men trångt och lite tråkigt
för föräldrarna, sagotågen var det bästa med hela dagen tycke vi.

Men Tove var nöjd, det var viktigast!

Drogs till båten direkt, har ju trots allt lite
båtvana från turerna med momma o moffa =)

SkrotNisses hus var roligast av allt!

Pippi hade en groda i toaletten

Provar om Pippis räcke är lika bra som det pappa byggde.

Tove ansåg att radion och gungstolen var hennes, skällde på
alla som kom dit och råkade även i slagsmål med en annan tjej,
dock var det den andra tjejen som knuffade, faktiskt ganska roligt
att se hur de små samspelar, eller inte samspelar som i detta fallet =)

Istronen var tråkig tyckte hon.

Lasse Åbergs krypin


Barnens Hus fick ett besök efter att hon kastat bort sin snuttis
på outleten, vi hade ju två med oss, men bestämde oss för att
köpa en till, så nu har hon två och försvinner de så har hon inte
fler, tur hon inte är så nog med lukten, det räcker med rätt figur. =)

Lekplatsen hos Peters mormor (där vi bodde)
 tyckte hon riktigt mycket om!



Vi har haft riktigt bra dagar i Stockholm, men har som vanligt varit dåliga på att använda kameran, men några kort blev det iaf. =)

onsdag 11 juli 2012

Nöjd!

Dagen började med en öppning på förskolan, har aldrig det annars under veckorna, men nu är schemat lite annorlunda då en del personal har gått på semester, iaf så gick öppningen bra. Jag tycker om öppningar, de är liksom mysiga på något sätt, men lite jobbiga att kliva upp till =) Resten av dagen var riktigt bra, lugn och skön med mysiga barn och trevlig personal.
Åkte på stan när jag slutade, hade ju klipp- och färgtid. Och återigen blev jag supernöjd, färgen blev lite mörkare än sist och håret lite kortare än sist, lite mer lutning framåt än vad jag hade förra gången, precis som jag ville ha det! Köpte med mig indisk mat hem och det var lika gott som sist. Det blev även en låda kvar som jag kan äta imorgon då jag kommer hem. För imorgon stänger jag och kommer hem sent och äter då middag själv eftersom de andra i familjen redan hunnit äta.
Just nu tvättar jag för fullt inför resan till Stockholm, så nu får jag se om jag har några kläder kvar att ha på jobbet de två sista dagarna ;)

Jag har iaf haft en riktigt bra dag och är supernöjd med allt som hänt idag!

Imorgon drar jag på träning före jobbet och hoppas på att det blir ett bra pass.


//Sara

tisdag 10 juli 2012

Längtar!

Tove tyckte det var roligare att leka med gruset inne...
...precis efter jag dammsugit...




















Just nu längtar jag till väldigt många saker: 

  1. Klippning och färgning imorgon
  2. Semestern som kommer på fredag
  3. Stockholmstrippen vi åker på till helgen
  4. All shopping jag ska göra i Sthlm (kommer säkert inte hitta något bara därför)
  5. Stråket med goda vänner
  6. Och att få en massa ledig tid med Tove under semestern
  7. Och konstigt nog tycker jag att det ska bli skoj att Tove ska få börja förskola, inte för att jag inte vill att hon ska få vara hemma längre, utan för att jag tror det kan vara bra för henne med fler barn och att det blir en helt annan pedagogik på förskolan än hemma (en skada jag har som tänker på sånt kanske)
Jag tror att sommaren (resten av den) kommer att bli superbra. Ser även fram emot att jag kanske kommer kunna lägga mer tid på löpningen nu under semester så jag kanske kan få köpa en ny mobil snart =)
Sötaste, bästaste och finaste Tove innan båttur
Förväntansfull =)
Rita är skoj, och bara innanför strecken målar hon ;)
Koncentrerad
Att gömma kritorna är lika kul som att rita, om inte roligare

Där var den!!




söndag 8 juli 2012

Helgen

Hela dagen igår spenderades på sjön. Vi trotsade regnet och åkte ut iaf. Men vi var ju torra och varma så det gjorde ju inte oss något att det regnade. Fikade lite, åt lite korv, fiskade lite, men hoppade över solningen =) Vi kom hem rätt sent så vi hoppade att göra pizza på grillen och gjorde inne i ugnen istället, gott det med. Även idag åkte vi iväg på en liten fisketur med båten, idag fick Peter en fisk, så den ligger i frysen nu. Vi var iaf sämst på att ta några kort under båtturerna.
När vi kom hem idag runt 11.30 så la jag Tove i vagnen och vi käkade lite lunch. Sedan la jag mig i sängen och lyssnade lite på ljudbok och sov någon timme, hur skönt som helst var det! Magdalena, Tony och Måns kom förbi och drack lite kaffe och efter det åkte jag iväg och tränade. 20 min på löpbandet, 20 min på cykel och 20 min på crosstrainern. Allt gick superbra förutom att jag fick riktigt ont i benhinnorna när jag gick på löpbandet, så jag fick öka lutningen till nästan max för då gick det bra. Någon som vet varför man får ont i benhinnorna vid vissa övningar men inte vid andra? Jaja, iaf så blev det 2km på löpbandet, 6km på cykel och 1.8km på crosstrainern, så nästan en mil sammanlagt, det är jag nöjd med.
Får se hur  jag får till träningen till veckan, men det kan nog iaf bli en och annan promenad.

Fem arbetsdagar kvar till semester och på lördag åker vi till Stockholm! Ska bli skönt att komma hemifrån några dagar.

fredag 6 juli 2012

5 km

Igår före jobbet åkte jag till friskis och svettis för att köra ett pass, det blev 5km i intervaller. Började varje km med att gå ca 150m i 5.5km/timmen och sprang sedan ca. 850m, alltså till varje hel km var slut sprang jag och gick i början. Sprang i 8.5km/timmen och gick sedan den tiden det tog för att få ner pulsen till ca. 135, för när jag avslutade varje intervall låg pulsen på ca 175, alltså typ maxpuls för mig, så dålig är min kondition just nu efter fyra veckors förkylning. Och flera gånger under passet trodde jag att jag skulle kräkas, kan säga att jag tog ut mig rejält, men skönt var det. Fast jag hade verkligen behövt ta några minuters vila innan jag duschade för jag orkade knappt stå i duschen, men den tiden fanns inte för att komma i tid till jobbet. Och när jag kom hem efter att ha stängt på jobbet var maten klar och vi åt ute, så himla gott att äta ute!
Idag blev det en vilodag med jobb, fullt upp och varmt kan jag säga, och sedan hemma bjöd vi Peters mamma och Bruno på middag, grillat! Att mat är så mycket godare att äta ute, konstigt! Peter tog ut Toves pool idag, och hon ÄLSKADE den!! Så nu hoppas vi på att det får bli sommar några fler dagar så vi kan bada lite mer =)
Imorgon får jag se om jag tar en promenad eller löprunda före frukost, eller om det blir på söndag. Mamma och pappa kommer förbi med båten imorgon så vi ska hoppa på och vara ute på sjön, fiska, mysa, äta lunch och förhoppningsvis sola. Sedan plockar vi fram pizzastenen och bjuder dom på middag hos oss.

onsdag 4 juli 2012

tänkte bara...

...skriva att jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds med livet just nu, men gruvar mig inför veckorna då jag jobbar, Tove är på förskolan och Peter är i Åre. Känner inte alls att jag har mycket ork på kvällarna just nu, så jag hoppas det blir bättre så inte Tove behöver bli lidande för att hon har en trött mamma =) Alla andra fixar ju jobb, barn, mat, tvätt och städ, så varför skulle inte jag göra det? =)

Ett helt onödigt inlägg, men jag kände för att blogga, men kom inte på något annat än detta som jag funderat på några kvällar nu....

Äntligen

Idag efter jobbet tog jag mig iväg för att träna! Första gången på FYRA?! veckor! Och det var så himla skönt.
Tog ett intervallpass på löpbandet i 30 min. Tänkte att jag bara tog ett kortare pass idag för att känna efter hur kroppen kändes efter all sjukdom, och det kändes super! intervaller på 1 minut, de första på 8.5km/t och andra hälften 9.5km/t, och mellan gick jag i 5.5km/t. Men som vanligt när jag slutar ett träningspass, oavsett om jag är helt slut, så känns passet för kort och som att jag vill fortsätta träna i flera timmar, för att få något resultat. Men jag vet ju att det inte är bra med för långa pass och att man måste variera längden på dem.

Imorgon före jobbet blir det löpning 5 km, får se vilken tid jag får till. Men det blir inte mer än den löpningen imorgon då gymmet inte öppnar förrän 8 och jag börjar 9.30, ska duscha och till jobbet och ha samtal med chefen.

Funderar på om jag ska frångå löpprogrammet och köra eget istället. Ett intervallpass, ett snabbt ca.30min pass och ett långt pass på ca. 1timme i veckan... Funderar på om jag har kunskap nog kring löpning för att få de resultat jag vill ha? Intervallpass vill jag iaf ha då de är superroliga och det finns inte med i det programmet jag kör nu.

7 arbetsdagar kvar till semester! Wieee!!

söndag 1 juli 2012

Sommar...

JAG VILL HA VÄRME OCH SOMMAR!!!
Hur ska jag orka jobba ända till nästa sommar om det inte blir mer värme och sol än så här. Jag är en person som behöver sol och ljus för att kunna ladda upp med energi och ork, men just nu känns det ju helt hopplöst. Fast jag är glad att jag inte har gått på semester än, ska ju jobba två veckor till, och det lär nog behövas för att sommaren och värmen ska hinna komma, OM den kommer...

Var iaf på expo i fredags och köpte ett par snickarbyxor till Tove, blev även lite annat smått och gott. Snickarbyxorna blev superbra till Tove, hon passade riktigt bra i dem. De är dock lite stora än då den minsta storleken som fanns var 90, så vi har vikt dem två varv nu så hon kan nog ha dem över nästa sommar också. Ska lägga upp en bild nästa gång hon använder dem.
Ikväll somnade fröken kl. 18.15 så vi får se när hon gör morgon imorgon. Men det blev några timmar mindre sömn i natt då hon fick vara uppe längre med oss då vi hade vänner på middag, plus att vi besökte vänner i Namn idag för att titta på en häst de lånat några veckor. Så där var det full rulle med yngsta barnet, det sprangs och Tove hoppade massor med studsmatta, så efter det förstår jag att hon är lite mer trött idag.

I veckan ska jag komma igång med träningen, men börjar nog med någon raskare promenad för att känna hur det känns i kroppen innan jag börjar med löpningen, har ju fyra dagar kvar med piller, men det känns redan sååå mycket bättre!

Nu ska jag kika lite på tv och sen sova, jobba imorgon, tio arbetsdagar kvar innan semester!

//Sara