Lilypie Third Birthday tickers

torsdag 31 juli 2014

Bilder

Bjuder på lite bilder från den sista tiden då jag inte orkar skriva. Men som ni kanske anar ar det bilder från renovering och lite stråk. :-)

lördag 19 juli 2014

Första "bakslaget"

Allt har flutit på ganska bra under tiden vi renoverat. MEN igår ringde de från Elgiganten och berättade att den hällen vi beställt har leverantören slutat tillverka då de ska byta ut sitt sortiment... Jaha... De erbjöd oss en annan över telefon men vi kände ju att vi var tvungen att åka och kika på den då det var ett annat märke än vi har på ALLT annat. Vi har beställt saker från samma leverantör till hela köket utom kyl/frys, men det skulle ju skita sig nu. Men vi åkte dit och gillade verkligen den nya hällen, samt att den var mycket dyrare men ändå skulle vi få den till bättre pris än den vi hade beställt, de gav oss 3000:- rabatt på den samt att vi skulle få någon slags ytterligare kompensation då allt blir levererat en vecka senare än bestämt och vi kanske åker och hämtar allt själva då vi kan få det några dagar tidigare...

Första "bakslaget". Men blir det inte värre än så här är jag nöjd! =)

Tjejdag

Idag har jag och Tove haft en heldag tillsammans.
Bjuder på lite bilder från dagen!

onsdag 16 juli 2014

Lite bilder från bygget

Bjuder på lite bilder från huset, det händer mer än man tror just nu!

lördag 12 juli 2014

Bra eller anus!

Igår var vi iväg och köpte vitvaror samt lånade hem några kakelplattor för att kika på. När vi väl var hemma och såg plattorna mot våra luckor/täcksidor så var inte valet så svårt av de vi tagit hem, vi var väldigt överens i vårt val.
Så idag åkte vi till kakelmässan, måste bara säga: Jäklar, vilket bra ställe och superkunnig/bra personal. Kommer alltid åka dit när vi vill fixa något med kakel, badrum osv. GRYMMA!, och beställde vårt kakel, det kommer nog om en vecka ca.
Sedan var vi iväg och köpte tapeter till köket. Herregud, vad svårt det var! Det finns ju miljoner olika tapeter! Och där var vi inte så ofta överens i vad den andre tyckte, men vi hittade en som båda tyckte om, men ingen av oss vet om den blir bra i köket, men den tog vi iaf. Det blir bra eller anus (som de sa i programmet "High Chaparall" långt tillbaka i tiden). Det är nog en tapet som man älskar eller hatar när den väl är uppe. Och det blev faktiskt en av de som jag redan tidigare lagt upp fast en annan färg. För lite färg ville vi ändå ha när kaklet blir vitt, bänkskivan vit = mycket vitt.

Idag blev jag klar med väggen i Toves rum, nästan klar med listerna i vårt sovrum. Så imorgon fortsätter jag med listerna och hoppas på att hinna med att måla väggarna ner till källaren och den lilla klädkammaren i Toves rum. Bilder kommer en annan dag.

Igår hade vi förresten "ledigt", Peter var på golftävling och jag och Tove slappade i solen tills vi åkte iväg och småhandlade (vitvaror) lite. Sååå skönt att bara vara och inte fixa en massa i huset.


torsdag 10 juli 2014

Semester

Idag gick Jag på semester. Så nu blir det renovering, flytt, sol, bad och träning i 4,5 vecka!
Funderar på att klämma in någon sovmorgon, fest och trevligt sällskap med goda vänner också!!

En efterlängtad semester fast inte alls som det brukar vara. Men det kan ju bero på att jag redan varit ledig i två veckor och är därmed inte alls lika sliten och trött som jag trodde att jag skulle vara.

söndag 6 juli 2014

Vilken helg!

Oj, vad vi har hunnit med mycket i helgen. Igår startade jag dagen med ett intervallpass, sedan skrev jag och Tove ett brev till bamse och åkte sedan iväg och postade hennes nappar till hans barn, vi passade även på att köpa biljetter till Emil på jamtli samma dag. Efter det blev det en tur till jula där Tove fick ett par skickarbyxor, det måste man ju ha när man skickar! Sedan blev det massor av jobb i huset, på nedervåningen rev de en massa och jag målade på övervåningen.
Efter det åkte jag och Tove på jamtli och Peter jobbade vidare i huset. Emil var bra, men både jag och Tove tyckte att pippi var bättre i fjol.
Idag tog vi sovmorgon till nio och sedan fortsatte arbetet i huset, de fortsatte med kök och badrum nere och jag forsatte måla uppe. Men nu är jag snart klar med att grunda allt träfärgat och ska måla med den "riktiga" färgen.
Mat på McDonalds och sedan storhandling på maxi.
I veckan blir det tre dagars jobb för mig, mer fix i huset,  ska beställa vitvaror, kakel och tapeter och SEMESTER!!!

Bjuder på lite bilder från helgen: