Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 26 maj 2015

Värdelös dag

Ett kort inlägg bara då humöret idag är på den lite sämre sidan...
Idag har jag äntligen fått iväg en beställning på lite kläder som jag nu hoppas sitter perfekt annars skulle inte jag vilja vara den som är i närheten av mig då jag provar dem... Hoppas även att jag hittar lite kläder på zmillas då jag och några från jobbet ska på personlig styling hos dem i juni. Jag ser verkligen fram emot det!

Idag och dagarna innan är dagar då jag inte har njutit så mycket av att vara hemma, det har varit sjukt långtråkigt. Och är man hemma så är det ju mest bara tråkiga saker att göra... Tvätta,städa,plocka bort osv. Att åka och handla på maxi känns, iaf idag, som det roligaste jag kan hitta på just för tillfället... 😩

måndag 18 maj 2015

Mycket nöjd!

Klockan är inte ens 11.30 och jag har redan hunnit med massor idag.
Jag valde att kliva upp efter att Oscar hade ätit 6.30, han och Tove sov vidare.
Så då tog jag ett lättare träningspass med "mammamage-appen " och några rumpövningar till det. Tänkte avvakta med tyngre träning innan jag har varit på återbesöket hos bm och tills jag kommit längre i appen.
Sedan blev det en dusch med lite kroppspeeling och fotvård, nästan så det kändes lyxigt att hinna med det.
Sedan väckte jag Tove och vi käkade en frukost framför tvn och gjorde oss sedan i ordning innan Oscar ville ha mat igen. Då Oscar ätit somnade han så han fick lägga sig i vagnen och jag städade och dammsög inne.
Sedan klädde jag och Tove på oss och gick ut för att fixa lite med trädgården. Vi förberedde för pantering av blommor och smultron på två olika ställen ute, så när pappan kommer hem så går vi ut och gör klart det.
Nu har vi ätit lunch och BVC ringde precis för att avboka dagens läkarbesök, så det blir på torsdag istället.
Så resten av dagen tillägnas Tove, Oscar och en bok 😁

fredag 8 maj 2015

Sömn

Igår hade Oscar en sämre kväll än vad han brukar, men jag tror det har att göra med att han hade lite ont i magen och dels på grund av att han hade sovit för lite under dagen och var därför övertrött och inte kunde slappna av riktigt... Men natten var bra, han somnade vid 22.30 och sov till 5.30, då åt han och somnade om till 8, åt lite till och somnade om till ca 9.30 och då gjorde han morgon i ca. 1,5 timme för att sedan somna om igen. Så nu får vi se hur länge han sover, men idag ska vi satsa på sömn och kolla hur kvällen blir efter det.

Något jag älskar med att ha en så stor tjej som Tove är att när hon vaknade kl. 6, samtidigt som Peter klev upp, är att hon då gick ner och kikade på tv själv och jag kunde somna om och sova till 8. Perfekt åldersskillnad mellan dem, just nu iaf 😀
Vi kunde få äta lite frukost i lugn och ro innan Oscar vaknade. ☕🍴🍞

torsdag 7 maj 2015

Bra dag

Snart är första veckan som Peter jobbar över. Måste säga att allt har gått över förväntan med två barn hemma 👍
Som idag inledde jag med en god gröt med blåbär och hallon i, Tove åt macka, sedan bar det av mot förskolan. När vi lämnat Tove tog jag och Oscar en promenad fram och tillbaka till mitt jobb, första riktiga promenaden på länge och det kändes super! Vi handlade mat och åkte hem för lite lunch. Här hemma har jag tvättat, städat och slappat framför tvn. Vid 15 åker vi och hämtar Tove så vi hinner göra lite mat innan pappan kommer hem.
Jag har även laddat ner "mammamage-appen" och använt den i några dagar, den känns bra, känns verkligen som att man bygger upp magmusklerna från grunden, tror det är precis vad jag behöver ☺