Lilypie Third Birthday tickers

lördag 28 februari 2015

IKEA

Igår tog vi en tripp till Ikea.  Vi skulle ha ett skötbord, det var den viktigaste grejen, sen så skulle vi även köpa något skåp/hylla att förvara pärmar och lite böcker i, en passbit som fattades till köket, ny madrass till spjälsängen och lite småsaker som vanligt.

Vi fick med oss allt hem, utom skötbordet... Vi var på väg till hyllan där det låg för att hämta det, vi har en vagn framför oss och självklart skulle de ha samma skötbord, det sista tydligen, och tog det typ 30 sek före oss. Så om jag hade kikat lite mindre på ljus och blommor så hade skötbordet varit vårat...
Så idag drog vi till lekia för att kika på en lift till vagnen och skötbord, men åkte hem utan något. Vi beställer skötbord på Ikeas hemsida istället då det inte fanns något lika bra och prisvärt någon annanstans och en lift ska vi väl köpa, ska bara bestämma vilken typ vi ska ha... De små använder den ju så kort tid så det är ju bara att bestämma hur mycket vi vill lägga ut, 500 för en som känns liten och ynklig eller upp till 2000 för en värsting som kanske blir överkurs. Jaja, pengar är ju allt vi har eller hur?! 😁

torsdag 26 februari 2015

"Pigg" kropp

Idag har min kropp orkat mer än andra dagar, vilket känns skönt då det är mer man vill ha gjort inför helgen än annars.
Efter att jag lämnat tove var jag på apoteket och köpte nya, "heta" stödstrumpor, handlade mat tills ikväll, kikade på lite bokrea, hämtade ut ett paket på lindex, kollade in rean på team sporta, handlade några presenter till några av dem som fyller år i mars, hemma sedan plockade jag ihop och torkade av bänkar och bord i huset, tvättade och slog in paketen.
Nu är det skidåkning på tv och sedan ska jag hänga tvätt och dammsuga.

Har även sprungit runt i huset och mätt lite då vi ev ska till Ikea i helgen, måste veta hur stora saker vi kan köpa 😀

onsdag 25 februari 2015

Ett "måste" per dag

Nu när jag är hemma på dagarna har jag bestämt att jag ska göra minst en "nyttogrej" per dag. Hittills har det varit saker som tvätta/vika tvätt, dammsuga, bädda rent i sängarna, storhandla, städat, gjort ärenden m.m.
Idag fick det bli ett besök på återvinningen.  Önskar att jag skulle orka mer och få allt gjort lite snabbare men det går tyvärr inte då jag får sammandragningar, ont i ryggen och ibland ont i fogarna.
Men med dagens grej redan gjord kan jag nu slappa i soffan och invänta skidåkningen, gårdagens sov jag tyvärr bort, jag orkade helt enkelt inte titta hur mycket jag än ville det. ..

tisdag 24 februari 2015

Nytt försök

Nu tänker jag göra ett nytt försök med bloggen, mest bara för att jag ska ha något att göra på dagarna. Jag klättrar snart på väggarna och känner mig fångad i en kropp jag inte längre vill ha. Jag kan inte göra vad jag vill och just nu har jag tusen projekt här hemma som jag skulle vilja få gjorda, men nästan alla innehåller för mycket rörelse och tunga lyft för att jag ska fixa det... Men, men, det kommer väl en tid efter den här graviditeten också. Men nu så här i efterhand så var den förra graviditeten en dans på rosor jämfört med den här, då hade jag ju bara problem med mina fingrar.

Idag var jag i och hämtade ut en gratis "start-box" på maxi och åkte sedan på meri för att hämta ut min julklapp från jobbet, jag hade svårt att välja men tog till slut ett armband och halsband från snö.
Tove har varit på förskolan några timmar idag och lekt och jag har bara slappat i soffan och sovit en del då jag knappt har kunnat röra mig idag.

Nu blir det middag för mig och Tove, det får bli något från frysen då Peter inte kommer hem ikväll.