Lilypie Third Birthday tickers

lördag 12 juli 2014

Bra eller anus!

Igår var vi iväg och köpte vitvaror samt lånade hem några kakelplattor för att kika på. När vi väl var hemma och såg plattorna mot våra luckor/täcksidor så var inte valet så svårt av de vi tagit hem, vi var väldigt överens i vårt val.
Så idag åkte vi till kakelmässan, måste bara säga: Jäklar, vilket bra ställe och superkunnig/bra personal. Kommer alltid åka dit när vi vill fixa något med kakel, badrum osv. GRYMMA!, och beställde vårt kakel, det kommer nog om en vecka ca.
Sedan var vi iväg och köpte tapeter till köket. Herregud, vad svårt det var! Det finns ju miljoner olika tapeter! Och där var vi inte så ofta överens i vad den andre tyckte, men vi hittade en som båda tyckte om, men ingen av oss vet om den blir bra i köket, men den tog vi iaf. Det blir bra eller anus (som de sa i programmet "High Chaparall" långt tillbaka i tiden). Det är nog en tapet som man älskar eller hatar när den väl är uppe. Och det blev faktiskt en av de som jag redan tidigare lagt upp fast en annan färg. För lite färg ville vi ändå ha när kaklet blir vitt, bänkskivan vit = mycket vitt.

Idag blev jag klar med väggen i Toves rum, nästan klar med listerna i vårt sovrum. Så imorgon fortsätter jag med listerna och hoppas på att hinna med att måla väggarna ner till källaren och den lilla klädkammaren i Toves rum. Bilder kommer en annan dag.

Igår hade vi förresten "ledigt", Peter var på golftävling och jag och Tove slappade i solen tills vi åkte iväg och småhandlade (vitvaror) lite. Sååå skönt att bara vara och inte fixa en massa i huset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar