Lilypie Third Birthday tickers

fredag 1 juli 2011

Fredag

Idag är det fredag igen, och vad har vi hittat på idag då?
Jo, vi tog och åkte på ExpoNorr, måste säga att det var tunt med utställare i år. Men vi köpte det vanliga som man typ köper på marknader, rökt kött, korv och ost. Köpte även ett par snickarbyxor(arbetsbyxor, riktiga) i barnstorlek till Hugo, han fick ett par i fjol av Peter och har i princip bott i dem, så nu är de slitna. Så hans föräldrar ville att vi köpte ett par till, så det gjorde vi. De är så söta, Tove ska få ett par, men de får bli nästa år. De är så detaljrika och supersöta så det går ju inte att låta bli att ge henne ett par, speciellt med en pappa som är snickare =)
Efter expo handlade vi på Maxi, bland annat köpte vi en sån där madrass som blåser upp sig själv som vi tänkte ta med till Stockholm nästa helg. Den provade vi i vardagsrummet när vi kom hem bara för att kolla så det inte är något hål i den, men den verkar hel. Tove tyckte det var super att ligga på den iaf. Vi var även till Namn-familjen för att lämna byxorna till H och även en traktortröja som vi köpte till honom, supersöt! Så där blev det lite surr och kaffe, mycket trevligt.
Väl hemma blev det som sagt prov av uppblåsningsbara madrassen och middag. Och nu sover Tove sedan en tid och Peter är i Namn och bastar. Så då passar jag på att sitta vid datorn, vilket jag gör annars också =) Tror att jag ska läsa lite sedan eftersom det bara är skit på tvn.
//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar