Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 25 februari 2014

Footner

Under ett längre tag har jag tänkt berätta om en produkt jag testade efter nyår, men det har blivit bortglömt samtidigt som jag inte vet hur jag ska beskriva denna produkt...



Det är två "plaststrumpor" som man drar på fötterna, de innehåller någon slags gegga/kräm av något slag. Så här står det om produkten:

Footner Exfoliation Socks – Tar bort död hud, förhårdnader och sprickor

"Strumporna" har man på sig i 60 minuter och sköljer sedan av fötterna och sedan är det bara att vänta i 3-10 dagar innan behandlingen är klar, enligt produkten.

Jag köpte footner på ett apotek där hon som hjälpte mig hitta denna produkt, som jag hade hört talas om av många runt mig, var helt lyrisk över denna fantastiska produkt!

Själva behandlingen gick super och kändes helt ok. Men efter två dagar började klådan. Följt av kliandet from hell i 2,5 veckor!! Mina fötter var alldeles svullna, röda, fulla med utslag och sår. Då man inte fick smörja fötterna så var det enda som hjälpte att sitta med en kylpåse från frysen på fötterna tills dom nästan helt hade domnat bort.

Resultatet, om man bortser från kliandet, jo, skinnet lossnade och fötterna blev släta och mjuka, i ca. 1 vecka. Sedan var mina normala "vinterfötter" tillbaka, torra och med sprickor på hälarna.

Jag säger: Aldrig igen!!
Jag lägger hellre ner några hundralappar till och går på en fotbehandling som är skön, avslappnande och håller ganska länge efter.

Så, det som fungerar för andra är inte alltid bra på dig.

2 kommentarer:

  1. Konstigt, funkade galant för mig. Hade inga problem alls. Ingen klåda ingenting. Jag använde produkten i mitten på januari och mina fötter är fortfarande mycket bättre än vad de var innan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har förstått att det har fungerat bra för många, orättvist tycker jag! För det var ju ett väldigt smidigt sätt att behandla fötterna på.

      Radera