Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 13 december 2011

Mycket

Vi bakade tunnbröd (mjukt) i helgen, och jäklar vad gott det blev! Det känns så bra att ha en massa sånt i frysen!
Igår bestämde jag mig för att åka till Änge, så vi stannade kvar där över natten och åkte direkt till Öppna Förskolan och deras Luciafirande i morse, supermysigt, och jag hade ju förstås med mig världens sötaste tomte! Och nästan hela föräldragruppen kom, det var ju riktigt trevlig, längesen vi träffade en del av dem, så stora alla våra bebisar har blivit!
Sedan åkte vi till Lövsta förskola för invigning och ytterligare ett Luciafirande, lika mysigt där, och massor med mysiga barn och trevliga föräldrar. Ska dessutom dit och jobba på fredag, ska bli skoj! Och Peter ska på julfest med jobbet, så på fredag träffas vi inget och ikväll kommer han inte hem, måste jobba, så på torsdag träffas vi en sväng på kvällen när han kommer hem och sedan på lördag... Tråkigt, men förhoppningsvis så blir det lite mer umgänge runt jul och nyår då han kanske tar någon dag ledig.
Idag har Tove börjat resa sig mot allt som kommer i hennes väg, vilket resulterade i att hon en gång idag låg under bobbycaren som var upp och ner och gnydde lite =) Hon var inte ledsen, mest bara irriterad över att hon inte tog sig någonstans, sötfian! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar