Lilypie Third Birthday tickers

torsdag 5 februari 2009

Nu är det slut...

Pratade med en på jobbet idag om byxor och berättade att jag hade köpt massor med nya jeans. Jag har mina favorit "jobb-jeans" på mig, och säger: Titta vad slitna dom är. Och "bresar" på bena. Gissa vad som är där då?! En stor fet reva som går från insidan av låret och längs efter hela baksidan! Så fick jag gå hela dagen och när jag kom hem åkte de i soporna =(
Tog en promenad med moster idag med, det var lite varmare ute idag, men blåste lite så det kändes kallare än igår då det var -15grader ute.

Ska berätta lite om vad en tjejklassiker är. =)
Tjejklassikern är en utmaning för alla tjejer och kvinnor från 15 år och uppåt. För att få utmärkelsen ska du ha fullföljt Kristinaloppet alternativt TjejVasan eller KortVasan (30 km) samt Tjejvättern (90 km), Vansbro Tjejsim (1 km) och Lidingö Tjejlopp (10 km). Du har tolv månader på dig och du väljer själv vilket lopp du vill börja med.

Vi börjar med vansbrosimningen som är 11/7, sedan springer vi Lidingöloppet i slutet av september. För att sedan, 2010, åka tjejvasan i mars och cykla Tjejvättern i juni. Då blir detta inom en period av 12 månader. Så mitt mål just nu är att bygga lite mer muskler och träna upp konditionen fram till sommaren så jag fixar de första två tävlingarna. Och efter det träna för att orka lite längre sträckor, då det är längre lopp jag ska göra 2010.

Nu ska jag dricka lite te och lyssna på ljudbok! =)

/Saris

1 kommentar: