Lilypie Third Birthday tickers

tisdag 2 april 2013

Tisdag


Påsken är över och den var helt suverän. Fint väder, slalomåkning, skoterkörning, god mat och dryck, massor med sol och ett gäng fräknar har etablerat sig på min näsa och resten av ansiktet, och allt detta med bästa sällskapet. Tove blev dessutom skoterägare i helgen, hennes morfar slog till =) Den blir ju perfekt att åka runt på gården med nästa vinter då hon redan den här vintern älskade att åka skoter.

Tisdag idag och jag är ledig. Hade så mycket semesterdagar så jag bestämde för att ta en extra dag den här veckan. Och den här dagen har varit guld värd. Vi har handlat, pantat, tvättat tre maskiner tvätt och hängt detta, jag har badat, gjort ansiktsmask och hårinpackning, vi har lekt och myst, samt packat iordning alla kläder, skor, hjälmar och dyl som vi tog från förskolan före påsken som ska tillbaka dit nu.. Och ätit god mat. God gröt till frukost, sallad till lunch, keso och bär till mellanmål och till middag blir det lax och sötpotatis.

Det är så skönt att få ha en dag tillsammans hemma då vi är friska och kan göra det vi vill. Imorgon börjar en  hård tredagars-vecka, med kort fredag och tårta i helgen. Det skulle kunna vara sämre =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar