Lilypie Third Birthday tickers

söndag 2 oktober 2011

Tors-Sön

I torsdags var jag och Tove på babysim, men för första gången ville hon inte bada hela tiden så vi gick upp lite tidigare. Åkte då direkt  till Änge och hämtade Robin som skulle bo hos oss under helgen. Väl hemma åt vi mat och sedan rensade vi lite trattkantareller vi fått av Berit och Håkan, blev några påsar efter vi förvält dem.Super att hitta i frysen till såser och annat gott. I fredags började vi med att storhandla till helgens mat och bak. Lillebror Björn följde med från stan och hem till Öd för lite lunch. Efter lunchen åkte vi till Boda Borg, jag tycker verkligen att sånt är superskoj, men resultatet blev att jag nu måste smörja delar av kroppen med linement =) Det är väl så att vara gammal. Hemma gjorde vi pizza, vilket gick hem hos våra gäster. Sedan kom prästen och pratade om dopet. Inte alla som sitter och pratar med en präst kl. 19 en fredag kväll... Men det blir nog bra, blev mer eller mindre tvingade att läsa någon vers, men det överlever vi nog. Strax efter 22 körde jag lillebror till tåget, så får se nu när man får se honom nästa gång.
I lördags åkte vi till stan en sväng och sedan hem för att baka lite, så nu är bakningen till dopet på g iaf. Ska baka ett par gånger till i veckan sedan är det klart. Förutom tårtorna, men de fixar vi på fredag tillsammans med Peters mamma. Idag bakade jag lite till, åkte till lillänge en sväng och på eftermiddagen upp till Änge, dels för att lämna Robin och dels för att vi hade beställt kött som kommit. Så det packade vi i änge, kanske 30 påsar köttfärs och massor med kött, så som filé, grytbitar, innan- och ytterlår, och allt annat som kan finnas på en ko. Så nu har vi kött för väldigt lång tid, det känns ju super, och bra pris fick vi också.
Så helgen har varit super, fått massor gjort inför dopet och annat fix. Dock kanske vi inte hann med att göra så mycket saker med Robin som vi önskat eftersom det är lite mycket nu, men han var duktig på att hitta på lite saker själv och väldigt duktig att hjälpa till med diverse. Det tråkiga med helgen är att Tove blivit väldigt förkyld. Täppt mest hela tiden och har mycket hosta, gnäller även lite då hon hostar så jag tror det kan göra lite ont. Men hon har ingen feber och äter fortfarande väldigt bra, sover dock väldigt dåligt/oroligt, men idag köpte vi avsvällande näsdroppar, så nu ska hon få det på natten och vanlig koksaltlösning på dagen om hon behöver det. Hoppas hon blir frisk snart!

Till veckan får vi se vad som händer, det beror ju på hur Tove mår. Men jag skulle vilja iväg och fotografera henne på onsdag på öppna förskolan, men vi får se. Annars så blir det väl promenader, bakning och dop.

//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar