Lilypie Third Birthday tickers

måndag 19 januari 2009

Stress...

Då var det längesen jag skrev här...

Hade planeringsdag i fredags på Ava Garden i Dvärsätt. En bra dag med god mat. Mitt förslag om portfolio gick ganska bra, det finns ju alltid någon som inte håller med eller tycker att det är bra som det är. Men nu ska vi testa mitt förslag och utveckla den mer, med mig som huvudansvarig, det känns skoj!

I helgen har jag inte gjort mycket alls, ätit gott och spelat tv-spel. Har knappt varit utomhus alls och absolut ingen träning. Så det kilot jag lyckats gå ner har säkert dubblerats nu, fast inte åt rätt håll...

Idag har det blivit lite stressigt... Skulle tvätta kl.14.00 men bestämde mig i sista minuten att jag nog inte behövde tvätta, för att 1.5 timme senare bestämma mig för att tvätta lite iaf... Så jag hann med en maskin och tvättade då bara de kläder jag var sugen på att ta med mig till H-sand, vilket är de kläderna jag trivs bäst i och används oftast... Då de inte hann hänga i torkskåpet och torka resulterade det i att jag har kläder överallt i lägenheten som hänger på tork. Och alla kläder ska packas ner tills imorgon, så det blir en sen kväll innan dom har torkat.
Kl. 16.00 kom Anna och vi åkte till biblioteket för att låna lite böcker till vår C-uppsats, det fanns bara tre vi var intresserade av. Sedan lagade jag lite mat till oss. Vi satte oss sedan och skrev lite på vår forskningsplan, det gick väl sådär. Det är svårt när vi inte har någon handledare att bolla idéer med. Men fatta att vi ska skriva vår C-uppstas nu, fatta hur stort det är!!
När hon åkte lagade jag mer mat som ska med till H-sand, betalade några räkningar, vattnade blommorna, gick ut med soporna.
Har alla mina böcker till skolan ute på försäljning och är väldigt billig, så nu har jag snart sålt alla, men det är väldigt mycket mail hit och dit, telefonsamtal, böcker som ska hämtas i östersund, hämtas i Härnösand, skickas på posten, hämtas i Härnösand andra veckor än nu när vi ska dit... Mycket strul för lite pengar, men jag blir av med böckerna och får plats för mina andra böcker.

Anmälde mig nyss till Vansbrosimningen, så nu är det betalt och klart! Nu är det gjort och den ska simmas!! Det känns faktiskt riktigt skoj!

, nu ska jag fixa lite mer hemma, göra klart maten, packa det som är torrt, kika vilka böcker som ska säljas och ska med till H-sand. borde även läsa någon av de fyra uppsatserna som ska vara läst tills imorgon, men jag tror inte jag hinner...

Kram!!

(Anna - Bilden har jag på datorn, har även fler därifrån, slapp universitetsutbildning med utflykter och matsäck!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar