Lilypie Third Birthday tickers

måndag 2 januari 2012

2011

Nu ska jag försöka sammanfatta året som gått.

Januari:
Då började jag bli riktigt tjock, var på mvc-besök, föräldragrupp och extra ultraljud. Gjorde även en resa till IKEA med Johanna och Anna


Februari:
Ett till ultraljud som då visade att bebisen vuxit på sig lite till och nu räknades som"normalstor" istället för lite för liten. Ännu fler mvc-besök och massor av väntan på den lilla bebisen som var beräknad den 28/2


Mars:
Gick över tiden 11 dagar, men det var värt all väntan när lilla Tove kom den 11/3, 3570g och 52cm lång! Vi blev utskrivna från sjukhuset den 18/3 och var resten av månaden bara hemma och mös med vårt mirakel. Fick förstås massor med besök och presenter.


April:
Många BVC-besök eftersom Tove gick upp lite dåligt i vikt, Peter blev pappa även på pappret. Middag med mitt jobb för att gratta Kristina, föräldragrupp då vi fick se alla bebisar. Över påsken var vi i åkersjön och på påskafton åkte vi hem för att gratta Izolde som fyllde år då. Hann även med en fika med Anna, Anna och Johanna. Peter var även ledig veckan efter påsk så då hade vi en massa ledig tid tillsammans.


Maj:
Babymassagen började, det var mycket tid på BVC, öppna förskolan, föräldragrupp. Vi var även på lilla söta Alicias dop. Hade möhippa för Anna och Peter var iväg och köpte vår nya fina bil. Vi var på Samuels 3-årskalas och Andreas konfirmation.


Juni:
Vi fick träffa mitt kusinbarn Axel för första gången. Fikade mycket med vänner, hade föräldragrupp, var på skolavslutning, Tove fick sin 3 månadersspruta. Vi var på Anna och Mattias bröllop! Var till tandläkaren och firade midsommar i Änge.


Juli:
Vi åkte till Stockholm på semester i 1.5 vecka. Vi hade superbra väder och gjorde massor med roliga saker. Vi sov över i änge en natt. Firade Alicias 1 års dag. Var på stråket både med familj och vänner olika dagar. Hjälpte peters syster Malin att flytta.


Augusti:
Vi var iväg och tältade för första gången med Tove i Långsån. Det var superskoj och gick hur bra som helst! Var och kikade på Felicias och Ralfs hus de köpt. Var även till Bosses och Evas stuga de köpt. Träffade vänner massor och fikade en hel del. Var ute och gick och joggade massor den här månaden, synd bara att det inte fortsatte. Tove fick en spruta till. Vi tältade i Kattstrupeforsen, vi var torra trots dåligt väder.


September:
Var i Handöl och plockade svamp, letade dock inte så mycket, men hade en superbra helg där. Jobbade även en dag. Grattade ett gäng personer som fyllde år. Babysim börjar, hur skoj som helst!! Träffade mammorna från föräldragruppen en hel del och var massor på öppna förskolan. Robin kom och bodde hos oss och vi var på BodaBorg.


Oktober:
Våra Greyskvällar kommer igång. Den 8/10 döptes Tove. Vi var även lite sjuka så vi missade de två sista gångerna på babysimmet, men de har vi tagit igen. Toves farfar fyllde 60 år så det var kalas för honom. Jag jobbade och Tove var hos faster Magdalen och Tony. Återigen massor av tid på öppna förskolan och tid med mammorna.


November:
Jobbade en dag på nya förskolan. Var på Hallowenfest hos Jessica och Johan. Greyskvällar, öppna förskolan, Tupperwareparty, tjejfest!


December:
Bakade tunnbröd i två omgångar. Träffade vänner, öppna förskolan. Luciafirande och jobbade en dag. Firade Jul och Nyår!


Jag har haft ett helt underbart år och tror att detta år kommer att bli ännu bättre. Ser fram emot 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar