Lilypie Third Birthday tickers

måndag 9 januari 2012

Bra kvällar

Nu har vi (peppar, peppar) haft två bra kvällar/nätter då Tove sovit hela tiden efter vi lagt henne runt 20.30. Så det tänker jag fortsätta med nu ett tag och få se om det var ren slump att det fungerat eller ej.
Idag fick Tove sova inne då det var -16 grader ute. Hennes kinder blir nämligen alldeles blå när hon är ute då det är lite kallare. Första gången det hände var när vi var i Åkroken i Nyår. Hon åkte pulka och började få vita fläckar (tecken på förfrysning) på kinderna, så då slutade vi åka pulka och bara en liten stund senare var kinderna hennes alldeles blå, det såg riktigt läskigt ut, så då gick Tove in med oss vuxna som turades om att vara inne med henne så alla kunde vara med och leka lekarna. Iaf så blev hon även lite blå igår när hon sov ute i vagnen, och då var det ju bara -8 grader ute. Och i vagnen är ju även luften bra mycket varmare under suffletten än vad den är utanför, och denna gång var hon ute bara 1.5 timme och hade en mössa som täckte halva kinden. Vet inte om det gör något att den blir blå eller om man kan göra något åt det. Någon som varit med om detta tidigare? Ska på BVC på måndag, så jag ska kolla med henne då vad hon tror.

Imorgon ska vi på öppna förskolan en sväng och sedan åka till Häggenås och hälsa på Anna lite, ska bli trevligt! Och öppna förskolan har vi faktiskt saknat lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar